Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Maandagmiddag:
Er viel regen. De zuidzuidwestenwind was over het algemeen vrij krachtig, kracht 5, en de temperatuur lag rond 9 graden. 

Vanavond/vannacht:
Er is veel bewolking, later ook enkele opklaringen en er vallen enkele buien mogelijk met hagel. De wind blijft met een kracht 5, in het open landschap mogelijk kracht 6, stevig doorwaaien. De temperatuur daalt later vannacht tot 4 graden.

Dinsdag: 
Het is wisselend bewolkt en met name in de ochtend vallen er enkele buien mogelijk met hagel en onweer. De vrij krachtige zuidzuidwestenwind draait later op de dag naar het westzuidwesten en neemt af tot matig, kracht 4. De temperatuur is met 7 graden normaal voor deze tijd van het jaar. 

Vooruitzichten:
Woensdag eerst bewolkt en naar het oosten wegtrekkende regen. Daarna komt er ruimte voor de zon en is er kans op een bui. Later in de middag komt er meer bewolking en 's avonds volgt regen. Donderdag start met veel bewolking en wat regen. Later laat de zon zich af en toe zien en is een bui mogelijk. Vrijdag en zaterdag is het bewolkt. Zowel later op vrijdag als later op zaterdag krijgen we te maken met regengebied. Zondag is er zo nu en dan wat zon en is er kans op een bui.

        

 

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

9

9

8

11

11


Min. temp.

3

4

4

5

4


Kans op zon

30 %

40 %

10 %

10 %

40 %

       

Kans op neerslag

80 %

80 %

80 %

80 %

30 % 

 

Windrichting

VAR-Z

WZW ZZW-OZO ZZO-Z ZZW
Kracht (Beaufort)

2-5-3

5

4-3

2-4-2

3-5-3


Neerslag in millimeters 0/24 uur 5 5 3 1 0,5
             
             

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).