SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  75 euro cadeau om je huis te verduurzamen!

75 euro cadeau om je huis te verduurzamen!

Ook dit jaar wil de gemeente Smallingerland haar inwoners helpen met energie besparen in huis. Je kunt daarom een Groene cadeaubon van 75 euro aanvragen. 

De Groene Bon

Met de Groene Bon kun je kleine energiebesparende maatregelen kopen die je huis verduurzamen. Op www.duurzaamsmallingerland.nl/groenebon staat een lijst van producten die je kunt aanschaffen en de ondernemers waar je terecht kan met je cadeaubon. Met kleine aanpassingen in huis kun je al 25 euro per maand besparen op je energiekosten! Je kunt je Groene Bon tot 31 december opvragen via www.duurzaamsmallingerland.nl/groenebon. Op deze website staat ook de meest actuele informatie over de producten en deelnemende ondernemers. Er zijn slechts 6000 bonnen beschikbaar, vraag daarom je Groene Bon snel aan. Op=Op. Heb je de bon ontvangen? Dan heb je vijf weken de tijd om hem te besteden. 

EnergieCoach-traject

Naast kleine maatregelen kunnen inwoners met een sociale huurwoning zich ook inschrijven voor een EnergieCoach-traject! Onze coaches kunnen je deze winter helpen met energie besparen in huis. Met tips en het aanbrengen van kleine energiebesparende maatregelen zorgen we er samen voor dat je energiezuiniger kunt wonen. Kijk voor meer informatie op www.duurzaamsmallingerland.nl

Maatwerkadvies of een quickscan 

Woningeigenaren kunnen zich ook inschrijven voor een maatwerkadvies of een quickscan. Een adviseur van Fryslân Duurzaam zal je van een woningrapport voorzien waarmee je stapsgewijs je woning kunt verduurzamen en, uiteindelijk, aardgasvrij kunt maken.

Heb je vorig jaar gebruik gemaakt van een energiestartpakket, dan kun je geen gebruik maken van de Groene Bon. Heb je gebruik gemaakt van de quickscan, dan kom je niet in aanmerking voor het woningadvies.

75 euro cadeau om je huis te verduurzamen! | Smelne FM