SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Bibliotheek Drachten organiseert online sessie over Kunstmatige intelligentie

Bibliotheek Drachten organiseert online sessie over Kunstmatige intelligentie

img

Je hoort er steeds meer over: kunstmatige intelligentie (of: artificial intelligence). Maar wat is het eigenlijk? En wat kun je er allemaal mee? Albert Smeding, innovatiemanager bij Bibliotheek Drachten, geeft woensdagavond 27 mei een inkijkje in de wereld van kunstmatige intelligentie tijdens een laagdrempelige online inspiratiesessie.

Albert laat deze avond verrassende voorbeelden zien. Want wist je bijvoorbeeld dat ze in de gezondheidszorg ook veel gebruik maken van kunstmatige intelligentie? En dat je in China door intelligente camera’s wordt herkend?

Kijk, denk en praat je deze avond mee? Benieuwd of jij, na het volgen van deze bijeenkomst, kunstmatige intelligentie als een gevaar of als een kans ervaart.

Deze inspiratiebijeenkomst is onderdeel van de serie Er gaat een wereld voor je open, waarin Bibliotheek Drachten innovatieve ideeën en producten onder de loep neemt.

Goed om te weten

  • De inspiratiesessie vindt plaats via het online videoprogramma Zoom. Je krijgt een link (en eventueel inloggegevens) toegestuurd wanneer je je hebt aangemeld.

  • De aanvang is om 19.45 uur. We nemen dan een kwartier de tijd om bij iedereen te checken of het geluid en beeld goed is, en helpen jou hier eventueel bij. Om 20.00 uur gaat de inspiratiesessie van start.

  • Deelname is gratis! Wel aanmelden via de website van de bibliotheek www.bibliotheekdrachten.nl.

Online sessie: Kunstmatige intelligentie

Woensdag 27 mei

19.45 – 21.30 uur
Gratis. Aanmelden noodzakelijk via
https://drachten.beleefhetindebieb.nl/activiteiten/detail/1995/