SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Bibliotheek Drachten viert Boekenweek met pubquiz

Bibliotheek Drachten viert Boekenweek met pubquiz

Van 7 t/m 15 maart viert Bibliotheek Drachten de Boekenweek! Het thema van de 85e Boekenweek is Rebellen en Dwarsdenkers. Naast een leuke winactie organiseert de bibliotheek een speciale pubquiz én een theatercollege met niemand minder dan Geert Mak. 

Boekenweek Pubquiz

Wie is de slimste van Smallingerland? Test het tijdens de Boekenweek Pubquiz.

Bibliotheek Drachten, Doppio Espresso en Olivier Events slaan de handen ineen voor deze gezellige, interactieve avond. Test je kennis met vragen over geschiedenis, muziek, film en sport. Speciaal voor de Boekenweek is er ook een ronde over boeken én over Smallingerland!

Het ideale uitje voor je vriendengroep, collega’s, collega’s, familie óf alleen.

Deelnemen kan in een team (maximaal 4 personen) of individueel. Aanmelden kan via www.bibliotheekdrachten.nl/activiteiten en bij de klantenservice van de bibliotheek.

vrijdag 13 maart / 20.00 – 22.00 uur / €5,- / Locatie: Doppio Espresso Drachten

 

Theatercollege Geert Mak

Boekhandel van der Velde, Bibliotheek Drachten, de SLAS en Schouwburg De Lawei organiseren samen een avond met schrijver Geert Mak, naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwe boek Grote verwachtingen. Grote verwachtingen is het langverwachte vervolg op het immens succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. De schrijver uit Jorwerd staat deze avond ook stil bij de huidige actualiteit en geeft zijn bescheiden visie op de toekomst van Europa.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze zijn te koop via www.lawei.nl en bij de klantenservice van de bibliotheek.

woensdag 11 maart / 20.00 – 22.00 uur / €15,- / Locatie: Schouwburg De Lawei