SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Bieb organiseert online workshop Blijf op gewicht tijdens de coronacrisis

Bieb organiseert online workshop Blijf op gewicht tijdens de coronacrisis

Tijdens de online Facebookworkshop “Blijf op gewicht tijdens de coronacrisis” geeft diëtiste Ida Stolk van Uniek in Vorm je inzichten en handvatten hoe je er voor zorgt dat je op gewicht blijft in deze periode. De workshop is gratis en vindt plaats op vrijdag 17 april om 20.00 uur via de Facebookpagina van Bibliotheek Drachten: www.facebook.com/biebdrachten. 

Het coronavirus zorgt er nu niet voor dat je slanker wordt. Hele dagen thuis zitten met de rest van het gezin. Naast je werk ook nog de kinderen met hun schoolwerk helpen. De kasten liggen vol met lekkere dingen en op bepaalde momenten slaat de verveling toe. Daarnaast zijn alle sportscholen gesloten, hoef je niet meer te fietsen naar school en de voetbal, dat maakt dat je beweging ineens veel minder is geworden. Het gevolg is dat je aankomt! En dat vlak voor de zomer. Dit was niet de bedoeling! 

Let op: De workshop vindt plaats op de Facebookpagina van Bibliotheek Drachten. Ga naar www.facebook.com/biebdrachten en praat en kijk live mee!

 

Online workshop Blijf op gewicht tijdens de coronacrisis

vrijdag 17 april

20.00 – 21.00 uur
gratis