SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Bij Gastvrij Drachten weer vele mooie prijzen uitgereikt

Bij Gastvrij Drachten weer vele mooie prijzen uitgereikt

img

Florida Zonnecentrum & Schoonheidssalon was afgelopen zaterdagmiddag om 15.00 uur de locatie waar de derde trekking van de loterij van Gastvrij Drachten plaatsvond. Achter de flitsend verlichte balie van dit heerlijke verwenoord van Drachten trokken eigenaar Robbert Kooistra en Edser Knol van Multiplus maar liefst veertien prijzen uit de ingeleverde loten. 

Terwijl de telefoon er lustig op los rinkelde, vertelden Edser en Robbert de online luisteraars wie de gelukkige winnaars waren. Het waren vijftien spannende minuten waarin de vele cadeaus  die de Drachtster ondernemers ter beschikking hadden gesteld, van eigenaar wisselden. Robbert: “Wat zo leuk is, dat alle ingeleverde loten die nu niet zijn getrokken, in de zak blijven. Ze dingen komende weken gewoon weer mee.” 

Culinaire prijzen

Robbert Kooistra zelf had ook deze week weer een mooie bon voor een zonnebanksessie ter beschikking gesteld. De heer of mevrouw M. Nieuwenhuis is de winnaar van deze prijs. Er waren dit keer ook weer meerdere prijzen op het gebied van eten en drinken. Familie de Jong uit Oudega krijgt de dinerbon voor twee personen van BINNEN eten&drinken. Een waardebon van Het Friethuys is voor mevrouw G. Bos-Kooistra. De heer of mevrouw N. van der Veen uit Haulerwijk ontvangt de doos chocolade van PUUR ijs&chocolade. De heer of mevrouw M. Poelsma uit Drachten heeft het koffiepakket van Caffe di Mauricio gewonnen, aangeboden door Multiplus. Het bakkerspakket van de Bakkers van Verloop, mede mogelijk gemaakt door de Drachtster Courant, is voor Petra Vrijburg.

Aan de huisdieren is ook gedacht. De heer of mevrouw D. Holtrop krijgt het Vetericyn dierverzorgingspakket t.w.v. € 20,-. Hopelijk houdt de heer of mevrouw H. Pikee van lezen, want deze winnaar heeft het proefabonnement van de bibliotheek gewonnen. Een fotoshoot voor twee personen door Vulpunt & Fotoservice Drachten is voor Linze Veenstra uit Drachten. 

Volop mode!

Drachten wordt vaak genoemd als de plaats met vele mooie modezaken. Dat onderstrepen onze ondernemers graat met hun deelname aan deze sympathieke actie van Gastvrij Drachten. Margreet Rozema uit Groningen wint een waardebon van € 25,- van Livera. Beata Penzes uit Marum heeft een modepakket van € 100,- van La Moda gewonnen. De heer of mevrouw J. Huismans ontvangt de Ziengs cadeaukaart van € 25,-. De fashion cadeaubon van € 15,- bij Goodz for Fashion is voor Marjan Oostenbrug uit Tytsjerk. En last but not least: het make-over pakket voor heren ter waarde van € 250,-, beschikbaar gesteld door Elinga Mode, Ti Sento Kappers en Kamsma Schoenen is voor Kees Stelt. Volgende week is er weer een trekking. Lever volle kaarten weer in en houd de social media in de gaten, er zijn weer veel mooie prijzen te winnen. Tot volgende week! Meer weten over Gastvrij Drachten? 

Bezoek onze website: www.gastvrijdrachten.nl.