SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  De Bios Drachten nodigt mensen in de zorgsector uit

De Bios Drachten nodigt mensen in de zorgsector uit

Vanuit de visie van maatschappelijk verantwoord ondernemen nodigt De Bios Drachten mensen die in de zorgsector werkzaam zijn, mantelzorgers en zorgvrijwilligers uit om de tragikomedie De Liefhebbers te bekijken. Speciaal voor hen is het mogelijk de film buiten reguliere openingstijden te bekijken. Door de openingstijden te verruimen hoopt de bioscoop iedereen die in de zorgsector werkzaam is de mogelijkheid te bieden de film te bekijken. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend opent De Bios Drachten op aanvraag ’s ochtends haar deuren. In de eerste instantie is dit vanaf eind januari tot en met februari (met uitzondering van de voorjaarsvakantie). Aan deze speciale ochtendvertoningen is geen minimum aantal personen verbonden.

 De Liefhebbers

In deze bitterzoete mozaïekfilm De Liefhebbers volg je het gezin van architect Jan Liefhebber (Jeroen Krabbé), die al ruim een jaar aan beginnende alzheimer lijdt en dat al die tijd voor zijn vier volwassen kinderen heeft verzwegen. De onderlinge relaties komen op scherp te staan wanneer zijn kinderen zijn geheim ontdekken. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen. De Liefhebbers is een prachtige acteursfilm waarin zware onderwerpen op een lichte manier aan bod komen. Met onder andere: Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen, Sanne Samina Hanssen, Rebecca de Nooijer, Jelka van Houten, Guy Clemens, Linde van der Storm, Aiko Beemsterboer en Bas Keizer. Vanaf maandag 27 te zien in De Bios Drachten.

 Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor een ochtendvoorstelling kan uitsluitend via info@biosdrachten.nl en kan tot uiterlijk twee (werk)dagen van te voren worden doorgegeven. Aanmelden voor een reguliere vertoning kan telefonisch via 0512 – 543806 vanaf maandag 20 januari. Voor meer informatie kijk op www.biosdrachten.nl