SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  De Lawei schenkt Paasboxen aan Talant Drachten

De Lawei schenkt Paasboxen aan Talant Drachten

Na het succes van de Kerstdinerbox en de Valentijnsdinerbox kunnen de Paasdagen nu ook gevierd worden met een dinerbox van De Lawei. Een culinaire Paasbox met alle producten en ingrediënten om een overheerlijk ontbijt, brunch of diner te bereiden. De Lawei wil ook graag de bloemetjes buiten zetten voor anderen en schenkt daarom voor elke verkochte Paasbox ook één aan een bewoner van zorginstelling Talant Drachten.

Welkome verrassing in moeilijke tijd  
Talant staat ervoor om mensen met een verstandelijke beperking te helpen hun eigen leven te leiden. Een gewoon goed leven waarin je blijft ontwikkelen. De boxen worden geschonken aan bewoners van Talant locaties in de wijk Maartenswouden. Een wijk waarin zowel mensen met als zonder een verstandelijke beperking wonen. Bij het inpakken en uitdelen van deze Paasboxen, zullen ook enkele bewoners gaan helpen.

“Wat een verwennerij, wat lief dat dit we dit krijgen, wat een feest!” zegt Sonja Franken, vrijetijdscoördinator bij Talant. “De afgelopen tijd is voor onze cliënten heel moeilijk geweest. Vooral omdat het lastig is dat je de cliënten geen perspectief kunt bieden over hoe en wat het zal gaan lopen. Ze konden niet naar hun verwanten, vrienden, werk en dagbesteding, waardoor hun wereld veel op hun woning afspeelt. Het aanpassen aan de regelmaten is erg moeilijk omdat het steeds weer anders is. De Paasbox is dus ook een welkome verrassing. Een fijne afleiding is deze moeilijke tijd.”

De Lawei schenkt Paasboxen aan Talant Drachten | Smelne FM

Paasbox
De Paasbox is online te bestellen op www.lawei.nl of telefonisch tijdens openingstijden van de kassa. De dinerbox kost € 24,50 per persoon bevat alle producten en ingrediënten om een overheerlijk ontbijt, brunch of diner te bereiden. En met de inhoud kun je zelf op een relaxte manier prachtige paasgerechten klaarmaken. Een box met heerlijke producten om in één keer helemaal op te eten of lekker de hele dag van te snoepen. Ook is er de mogelijkheid om een heerlijke wijn, mimosa of een jus d’ orange bij te bestellen. De box is zowel voor 1 persoon als voor 2 personen te bestellen Let op: bestellen kan tot 31 maart 24:00 uur.

De box kan op zaterdag 3 april tussen 13.00 – 17.00 uur worden opgehaald in de drive-through bij het loading dock van De Lawei. Voor de mensen die liever thuisblijven wordt er ook aan huis bezorgd in een straal van maximaal 25 km rondom Drachten. De bezorgkosten zijn per adres €5,-.