SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  De Naturij opent deuren weer voor bezoekers

De Naturij opent deuren weer voor bezoekers

Na lang wachten was het dan zo ver: woensdag 19 mei opende De Naturij klokslag 09.00 uur haar deuren. Na een half jaar dicht te zijn geweest door de lockdown klonken er eindelijk weer blije kinderstemmen in het park.

De bezoekers worden begroet met een leuke banner en vrolijke vlaggetjes. Ook binnen is voor velen een verrassing; de receptie is in de lockdown door de medewerkers van De Naturij onder handen genomen. De balie is vernieuwd en alles is opnieuw in de verf gezet. 

Woensdagochtend was een geslaagde heropening. Er stond een rij voor de ingang en de volwassenen genoten van het zonnetje terwijl de kinderen speelden in de Speeltuin. Het terras lonkte voor velen en de koffie en ijsjes vonden gretig aftrek bij het Snoep en IJsloket.

De Naturij opent deuren weer voor bezoekers | Smelne FM
De Naturij opent deuren weer voor bezoekers | Smelne FM

De medewerkers van De Naturij laten weten: we hebben echt onze bezoekers gemist. Geweldig om te zien hoe blij de (groot)ouders en vooral de kinderen zijn nu ze eindelijk weer bij ons mogen komen. Eén van bezoekers laat weten: Onze kinderen vroegen al weken wanneer ze eindelijk weer eens naar de kinderboerderij mochten. Ze zijn zó blij dat ze weer heen mogen. We zijn van plan om vaak te komen.

Ook de dieren, die zichtbaar de bezoekers misten, hebben het naar hun zin. Ze genieten van alle aandacht na de lange lockdown. Ook zijn er een aantal dieren die nog geen kennis hebben gemaakt met de bezoekers. In de afgelopen maanden zijn er een hoop nieuwe dieren bijgekomen op De Naturij. Er zijn drie leuke ezels bij, prachtige witte pauwen en verschillende soorten geiten. Ook zijn er jonge geitjes en lammetjes geboren in de afgelopen periode.

De Naturij is alle dagen van de week open. Reserveren blijft voorlopig nog verplicht, zoals dat geldt voor zovele uitjes. Alle binnen verblijven, zoals de Speelhal en het Restaurant blijven voorlopig gesloten. Voor wie De Naturij graag een bezoek wil brengen kan kijken op de website www.naturij.nl voor meer informatie.