SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Gastvrij Drachten. Alweer de vierde trekking!

Gastvrij Drachten. Alweer de vierde trekking!

img

Het prijzenfestijn van Gastvrij Drachten loopt alweer een aantal weken. Het waren weken waarin iedere zaterdagmiddag mooie prijzen werden uitgereikt. Maar we zijn er nog niet, want tot eind december kunnen klanten van alle deelnemende winkels iedere week hun loten inleveren en meedingen naar mooie prijzen. Met als klapper de uitreiking van € 10.000,- op woensdag 30 december! 

Ook afgelopen zaterdag was er weer een overvloed aan mooie artikelen en bonnen te winnen tijdens de loterij. In de gezellige modezaak Paris2Day trokken de eigenaar van deze winkel, Jacco Lassche, en Halbe Bergsma, eigenaar van Schuurman Schoenen, weer een hele lading winnaars (m/v). Er zat weer het een en ander aan lekkere dingen om te eten en te drinken bij de te winnen prijzen. Zo is het koffiepakket van Caffè di Mauricio, mede mogelijk gemaakt door Multiplus Media,  deze keer voor Trees Galama. Wouda krijgt de dinerbon voor twee personen van BINNEN eten&drinken. Het bakkerspakket van de Bakkers van Verloop, mede mogelijk gemaakt door de Drachtster Courant, is voor familie Veltman. De cadeaubon, eveneens van de Bakkers van Verloop ter waarde van € 20,-, is voor Meijer-Van der Meulen. Keurslagerij Stornebrink stelt een vleespakket ter waarde van €25,- ter beschikking. Dit pakket gaat naar T. van Dijk. Meintje Helder ontvangt de doos chocolade van PUUR ijs&chocolade. 

Mode en meer

Voor iedereen die van mode houdt, waren er ook weer mooie prijzen te winnen. Bos uit Surhuizum heeft een modepakket van € 100,- van La Moda gewonnen. Janny van de Morra ontvangt de Ziengs cadeaukaart van € 25,-. U.J. de Jong krijgt de waardebon van € 25,- van Livera. Geke Combee mag shoppen bij Paris2Day met de gewonnen bon ter waarde van €40,-. Florida Zonnecentrum& Schoonheidssalon bood ook deze keer weer een zonnebanksessie. Voolstra is de gelukkige winnaar.

Van der Velde Boekhandel biedt een tas vol boeken. Deze prijs gaat naar Kijlstra aan de Stationsweg.

Erik Codes krijgt het Vetericyn dierverzorgingspakket t.w.v. € 20,-. Fytswurk van Wibo Koehoorn schenkt een cadeaubon van € 40,-. Deze is voor De Haan, RC. Koen Hettema krijgt de cadeaubon van Smit Optiek ter waarde van € 50,-. De canvas afbeelding van 46x60 cm van Vulpunt Drachten is voor S. van Houten, Nij Beets. De JBL Flip 5 t.w.v. € 99,-, aangeboden door Media Markt Drachten is voor Van Heerde. 

Stickers plakken!

De winnaars krijgen binnenkort ook nog persoonlijk bericht. Verzamel ook deze week je stickertjes en vul je volle lot in. Wie weet zit u bij de winnaars volgende week. Al je ingeleverde loten dingen tot het einde van de loterij (eind december) mee met de vele mooie prijzen.