SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Gastvrij Drachten: eerste trekking een groot succes!

Gastvrij Drachten: eerste trekking een groot succes!

img

Op zaterdag 17 oktober was de eerste trekking van het prijzenfestijn van Gastvrij Drachten. Afgelopen weken kon het winkelend publiek in Drachten zegels sparen. Bij ieder besteed tientje ontvangen consumenten zo’n zegel die ze op het daarvoor bestemde lot kunnen plakken. Een volle kaart met twintig zegels dingt mee naar mooie prijzen. In de najaarszon trokken de bestuursleden van Gastvrij Drachten uit een volle zak met inzendingen een tiental gelukkige winnaars. 

De gezelligheid en de gastvrijheid van Drachten blijvend onder de aandacht brengen. Dat is het doel van deze mooie actie van de winkeliers van het Drachtster centrum. Meer dan zestig winkels doen mee met deze actie die erop is gericht het winkelend publiek blijvend naar hartje Drachten te krijgen. Met elkaar de schouders eronder om consumenten telkens weer een sfeervol centrum te bieden. Met het oog hierop is het prijzenfestijn op touw gezet. Alle deelnemende winkeliers hebben een breed scala aan prijzen ter beschikking gesteld. Iedere week trekt de commissie op zaterdagmiddag om 15.00 uur een aantal winnaars. De trekking was online te volgen en is ook nu nog te bekijken via Facebook. De actie duurt nog tot het einde van dit jaar. Op 30 december kunnen we een echte klapper verwachten. Dan valt er maar liefst € 10.000,- te winnen! 

Kleding, schoenen, chocola en meer…

Diverse winkeliers zorgden voor een mooi gesorteerd prijzenaanbod dat als volgt is gevallen onder de inzendingen. De bon van € 20,- van CIGO De Marke is voor W. Jongsma, Drachten. De borrelplank is voor M. Bolk, Haulerwijk.  Het pakket met dierverzorgingsproducten ter waarde van € 10,- van Vetericyn Benelux is voor D. Jongsma-Veenstra, Drachten. Het proefabonnement van de bibliotheek is voor J. Westra, Drachten. De Ziengs-bon ter waarde van € 25,- voor J.C. den Braver, Drachten. Rachelle Noordhof ontvangt de doos chocolade van PUUR. P. Algra uit Hardegarijp ontvangt de modebox van La Moda. Antje Bouma krijgt de dinerbon van BINNEN. Carolina Bergsma ontvangt de bon van zonnestudio Florida. En… last but nog least…  J. Adema uit Drachten heeft deze keer de hoofdprijs! Dit is de make-over voor dames ter waarde van €250,- van Schuurman Schoenen, Up To Date, Backstage Kappers met een lunch van De Waag. Alle prijswinnaars krijgen hun prijzen thuisbezorgd. Volgende week is er weer een trekking met fantastische prijzen. Houd de social media en de Drachtster Courant in de gaten voor updates en actuele informatie! 

Meer weten over Gastvrij Drachten? Bezoek onze website: www.gastvrij-drachten.nl.