SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Gegarandeerd een grote glimlach in De Lawei

Gegarandeerd een grote glimlach in De Lawei

De maanden september en oktober staan bij De Lawei vol met cabaretvoorstellingen. Op een aantal van deze voorstellingen geldt de actie 1 + 1 gratis. Bekende namen zoals Najib Amhali, Sanne Wallis de Vries, Martijn Koning, Arnout van den Bossche, Rundfunk, Klooster en Van der Meulen, Plien en Bianca en RUMAG staan te popelen om weer het podium te beklimmen. 

Ook minder bekende namen staan de komende maanden op ons podium. Zoals Marcel Harteveld, die in zijn voorstelling Weet ik veel de hele avond talrijke wetenswaardigheden op het publiek loslaat. Of Thijs Kemperink die eerlijkheid in zijn voorstelling Eerlijk duurt het kortst! onderzoekt. En of hij daarin leugens of de waarheid vertelt, blijft nog even in het midden. Ook cabaretgezelschap Zoutmus is terug. Jungleprinter is een avondvullende show vol spektakel, livemuziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen. Met méér muziek, méér scènes en minder ellenlange potjes monopoly. 

In Mindreader, de next-level theatershow van mentalist en gedachtenlezer Timon Kraus, tref je een verrassende en vermakelijke mix van muziek en mentalisme, waarin jouw gedachten niet alleen gelezen worden, maar ook voorspeld en beïnvloed. En in Niet de vaders bevragen Minoux & Eelco Smits op humoristische en tegelijkertijd soms verlegen wijze wat ‘vaderschap’ eigenlijk is of zou kunnen zijn, binnen een samengestelde gezinsstructuur. 

En mochten deze voorstellingen allemaal uitverkocht zijn, dat is er altijd nog Plan B van Victor Luis van Es. Hij gaat hierin op zoek naar de humor binnen onderwerpen als het klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. Hoe mooi is deze wereld nu echt? Was dit altijd al het plan? En is er een plan B? 

Op een aantal van de cabaretvoorstellingen geldt de actie 1 + 1 gratis. Hierbij ontvang je bij de aankoop van 1 kaart een 2e kaart gratis. Op de pagina www.lawei.nl/cabaret vind je alle voorstellingen die deelnemen aan de actie. 

Gegarandeerd een grote glimlach in De Lawei | Smelne FM