SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Gezelligheid bij de Bakkers van Verloop

Gezelligheid bij de Bakkers van Verloop

img

Het is zaterdagmiddag veertien november, klokslag 15.00 uur. Bij De Bakkers van Verloop is het een komen en gaan van klanten deze middag. En dat is begrijpelijk, want het aanbod is lekker en aantrekkelijk. Mooie producten staan uitgestald; koekjes, taartjes en bolletjes in soorten en maten. Heerlijke krenten- en suikerbroden en natuurlijk vers gebakken brood. 

Vele klanten komen nog snel even iets lekkers halen voor het weekend. Maar dat niet alleen, want de mooie winkel staat deze middag ook in het teken van de vijfde trekking van de loterij van Gastvrij Drachten. Uit de bak, boordevol met ingevulde loten, worden dit keer maar liefst achttien prijzen getrokken. In een winkel met allerlei lekkers worden, heel toepasselijk, ook de nodige prijzen op het gebied van eten en drinken uitgedeeld. De borrelplank van de Bakkers van Verloop zelf, mede mogelijk gemaakt door de Drachtster Courant, is voor L. Veenstra. L. Gorter krijgt de dinerbon voor twee personen van BINNEN eten&drinken. De lunch-/dinerbon t.w.v. € 30,- is voor G. Krans. Keurslagerij Stornebrink stelt een vleespakket t.w.v. €25,- ter beschikking. Dit pakket gaat naar J. Tanja uit Siegerswoude. L. van der Meer ontvangt de doos chocolade van PUUR ijs&chocolade. Het koffiepakket van Caffè di Mauricio, mede mogelijk gemaakt door Multiplus Media is deze keer voor J.T. Kooijman-Meijer. 

Mode en meer

Maar ook waren er vele prijzen op het gebied van mode en uiterlijk. G.L. van der Veen-Boer uit Sebaldeburen wint de zonnebanksessie van Florida Zonnecentrum& Schoonheidssalon. A. Jonker ontvangt de Polaroid zonnebril t.w.v. € 39,95 van Greving & Greving. A. de Ree ontvangt voor één jaar gratis kinderschoenen van Schuurman Schoenen. Roorda uit Beetsterzwaag mag shoppen bij Paris2Day met de gewonnen bon ter waarde van €30,-. Horstman heeft het modepakket van € 100,- van La Moda gewonnen. T. Meijerman krijgt de waardebon van € 25,- van Livera en L. den Hollander ontvangt de Ziengs cadeaukaart van € 25,- P. Verder krijgt Douma het Vetericyn dierverzorgingspakket t.w.v. € 20,-. Een kussenset met I love Drachten van Vulpunt Drachten is voor A. Jansma. J. Boomsma ontvangt een cadeaubon van € 50,- van Duifhuizen tassen & koffers. L. Jonkman uit Ureterp mag een jaar lang gratis naar de bibliotheek. De waardebon van € 25,- van Jacobi is voor E. van der Iest Voolstra uit Ureterp. 

Blijf plakken!

Volgende week zaterdag is er weer een prijsuitreiking. Dan vindt de trekking plaats bij Hemmes Schoenen. Fokkelien Kok van Hemmes schoenen en Chantal Boxum van het Friethuys doen de presentatie. Verzamel ook komende week je stickertjes en vul je volle lot in. Wie weet zit je bij de winnaars volgende week. En wat zo leuk is: al je ingeleverde loten dingen tot het einde van de loterij (eind december) mee met de vele mooie prijzen. De ondernemers van Drachten Centrum zijn zeer verheugd over het feit dat er zo volop wordt ingekocht in ons mooie centrum. Een blijk van waardering waarmee ze erg blij zijn!