SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN DRACHTEN

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN DRACHTEN

 Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 29 januari, 5, 18 en 26 februari, 4, 17 en 31 maart en vervolgens twee keer per maand in de Groene Kruiswinkel, Burgemeester Wuiteweg 38(naast De Lawei).

Informatie en een afspraak maken:

Bent u pashouder van pluZ, het servicepakket van de KwadrantGroep, dan neemt u contact op met pluZ, telefoon: 088-5121000.
Bent u geen pashouder dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911.

Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 50,00medisch, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 70,00.

Pashouders van pluZ en/of CNV/FNV/ouderenbonden krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen. 

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail). 

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.