SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Het Papa Mama Café in Drachten

Het Papa Mama Café in Drachten

Het Papa Mama Café vindt plaats op woensdag 6 oktober in Bibliotheek Drachten. Het is een ontmoetingsplek voor jonge ouders. Wissel op een laagdrempelige manier tips uit en doe kennis op over opvoeden. Daarnaast krijg je ook informatie over het aanbod voor jonge ouders in Smallingerland. Het Papa Mama Café wordt georganiseerd in samenwerking met de MOS.

Het Papa Mama Café belooft een gezellige ochtend te worden, waarbij ook de kinderen welkom zijn. Er is een oppas voor de kinderen aanwezig. De papa’s en mama’s die deze ochtend naar het Papa Mama Café komen, krijgen het Kinderboekenweekgeschenk van Bette Westera gratis. Dit cadeau is ter ere van de Kinderboekenweek die op 6 oktober begint.

Aanmelden
Het Papa Mama Café vindt plaats op woensdag 6 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. De tweede en derde edities vinden plaats op woensdag 10 november en 8 december op dezelfde tijd. Het Papa Mama Café is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk. Aanmelden kan via de klantenservice van de bibliotheek of via ‘Agenda’ op de website van Bibliotheek Drachten: www.bibliotheekdrachten.nl.