SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  JUMBO IN DRACHTEN WORDT IN NIEUW JASJE GESTOKEN EN VERDUBBELT IN OPPERVLAKTE

JUMBO IN DRACHTEN WORDT IN NIEUW JASJE GESTOKEN EN VERDUBBELT IN OPPERVLAKTE

De Jumbo winkel aan de Stationsweg 164 in Drachten wordt uitgebreid en krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van een uitgebreid en gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s en maaltijden. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten gemakkelijker hun weg vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point waar zij online bestelde boodschappen kunnen ophalen. De winkel sluit op zaterdag 2 november om 13.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 20 november kunnen inwoners van Drachten en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

 Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met 24 november). Om de feestelijke opening compleet te maken opent Dunkin’ Donuts een tijdelijke pop-up store bij de winkel. Filiaalmanager Jacob Ruyter vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 2.200 vierkante meter vloeroppervlakte.”

 Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo maken Jumbo medewerkers verschillende kant-en-klaarmaaltijden en verse pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook zijn diverse lokale producten te koop en zal de winkel over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière. 

JUMBO IN DRACHTEN WORDT IN NIEUW JASJE GESTOKEN EN VERDUBBELT IN OPPERVLAKTE | Smelne FM

Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

 Altijd een stapje verder

Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij deze verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Eems 30 in Drachten.