SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Kidsweek De Lawei in de herfstvakantie

Kidsweek De Lawei in de herfstvakantie

De herfstvakantie staat bij De Lawei altijd in het teken van de Kidsweek. Ook deze Kidsweek is weer gevuld met leuke activiteiten. Zo is er Dance Camp met het thema Festival, zijn er verschillende workshops, films van het Cinekid Festival, prachtige voorstellingen en een heerlijke kidslunch. 

KidsAtelier 

Tijdens het KidsAtelier in de herfstvakantie leert kunstdocente Amarins je alles over het Impressionisme. Je gaat zelf aan de slag met verf en maakt een prachtig kunstwerk. Deze mag je naderhand meenemen naar huis. De workshop is op vrijdag 22 oktober van 10.00 tot 12.00 uur voor 5 t/m 8 jaar en 13.00 tot 15.00 uur voor 9+ jaar. 

Dance Camp

In drie dagen werk je in verschillende dansworkshops toe naar een voorstelling. Samen met het team van Angela van Arendonk maak je als deelnemer een onvergetelijk dansspektakel rondom het thema Festival. Ondanks tegenslagen blijven we dansen en worden mooie dingen zichtbaar. De dansworkshops zijn op 18 & 19 oktober en de eindvoorstelling is op 20 oktober. Geef je op voor 8 oktober. 

Cinekid Festival 

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor alle supernieuwsgierige kinderen. Met bijna veertig locaties door heel het land is het festival deze herfstvakantie bij jou in de buurt, dus ook in De Lawei. Van 19 t/m 23 oktober kijk je hier de mooiste films. De kaartverkoop start op vrijdag 30 september om 10.00 uur, houd daarvoor onze website in de gaten. 

Workshop papier maken met Silleke 

Grote kans dat jezelf wel eens een tekening maakt. Of op een papier iets opschrijft. Maar wat is nou eigenlijk papier? Hoe wordt dat gemaakt? Nou, dat kun je leren bij Silleke! Wil jij ook je eigen papier maken? Kom dan dinsdag 19 oktober vanaf 10 uur papier scheppen bij Silleke. 

Voorstellingen 

De voorstellingen Brandweerman Sam, Dolfje Weerwolfje, 1,2,3,4 Poppetje van papier en Van Mij staan op het programma. Voorafgaand aan (bijna) elke voorstelling is er een leuke activiteit gepland. Zoals bijvoorbeeld knutselen, een spelletje spelen of verkleden. Voor de voorstellingen 1,2,3,4 Poppetje van papier en Van Mij kan je komen knutselen in de foyer om 13.00 uur. 

Kidsweek De Lawei in de herfstvakantie | Smelne FM
Kidsweek De Lawei in de herfstvakantie | Smelne FM
Kidsweek De Lawei in de herfstvakantie | Smelne FM