SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Kunstproject "Samen 1"

Kunstproject "Samen 1"

img

In maart gingen theaters dicht, werden evenementen afgelast en kunstenaars stilgezet, waaronder ook Sera van der Vijver (singer-songwriter), Angela van Arendonk (danser, choreograaf & theatermaker) en Willemien van der Woude (schrijver & songwriter).

Echter weerhield Covid19 hen er niet van om kunst te maken. 

Ze hebben de handen ineengeslagen waaruit het kunstproject, ‘Samen 1’ is ontstaan.
Met verschillende kunstenaars uit het Noorden hebben ze hun creatieve krachten gebundeld om juist in deze tijd samen een sterk podium te zijn, waarop ze mensen willen aansporen om in beweging te komen, te blijven dromen en vooruit te kijken. 

In vier video’s delen de kunstenaars hun verhalen d.m.v. muziek, dans, kunst en spoken word. Diverse artiesten, waaronder Melanie Reindertsen (bekend van We Want More), Eline Everdina (bekend van band Damascus), Remko Harms (bekend van The Voice) en Jonathan Vroege (bekend van de musical The Lion King), hebben meegewerkt aan ‘Samen 1’ om de boodschap te versterken.

Tussen 11 en 20 augustus komen de vier kunstvideo’s online, en word je aangemoedigd d.m.v. instructievideo’s om het lied en de choreografie van de laatste video aan te leren.

Op deze manier verbinden we ons letterlijk en figuurlijk met elkaar. 

Doe je mee?

Post dan op 20 augustus, wanneer de laatste video online komt, een filmpje van jou waarop je mee danst of zingt en gebruik hierbij de #samen1.

 

Dit project is te volgen via social media:

Youtube: Angela van Arendonk

Instagram: @angelavanarendonk/ @seravdvijver

Kunstproject "Samen 1" | Smelne FM
Kunstproject "Samen 1" | Smelne FM
Kunstproject "Samen 1" | Smelne FM
Kunstproject "Samen 1" | Smelne FM
Kunstproject "Samen 1" | Smelne FM