SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Laatste evenement voor verkoop in het Karmelklooster in Drachten

Laatste evenement voor verkoop in het Karmelklooster in Drachten

Voordat het Karmelklooster verkocht wordt is er op donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus een boeken- en kunstverkoop in het Karmelklooster in Drachten. Er wordt gewerkt met shifts. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u kiezen uit twee shifts: van 12 – 14.30 of van 14.30 -17.00. Op zondag is er nog 1 shift; van 12.00 – 14.30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website.

Het klooster herbergt vele boeken. Met een zeer gevarieerde achtergrond. Van wetenschap, tot kunst, filosofie, mystiek, theologie, muziek, reisboeken, u kunt van alles tegenkomen. U kunt boeken van uw voorkeur verzamelen, die worden voorgelegd aan een taxateur, samen komen we een prijs overeen.

Na 28 jaar Karmelklooster en maar liefst 32 tentoonstellingen zijn er ook allerlei kunstwerken aangekocht, die nu een nieuwe eigenaar zoeken. Er zijn werken van o.a. Boele Bregman, Pieter Pander, Pier Feddema, Douwe Elias e.a. U kunt de werken bekijken en bij interesse direct aankopen, verkocht is verkocht. De prijzen komen naast de werken te hangen, het is geen veiling. Ook hedendaagse iconen worden aangeboden.

Laatste evenement voor verkoop in het Karmelklooster in Drachten. | Smelne FM
Laatste evenement voor verkoop in het Karmelklooster in Drachten. | Smelne FM