SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Lichtjesavond in Wijnjewoude

Lichtjesavond in Wijnjewoude

De traditionele lichtjesavond in Wijnjewoude kan dit jaar weer doorgaan. Op zaterdag 30 oktober is de begraafplaats aan de Weinterp sfeervol verlicht. Iedereen is van harte welkom om daar in gepaste rust uw overleden geliefde te gedenken en een lichtje op het graf te plaatsen.

Ter nagedachtenis van hen die elders begraven of verstrooid zijn, kunt u een gedenklichtje plaatsen op het grote witte hart dat daarvoor op de begraafplaats staat. De grafkaarsen worden op meerdere plekken op het kerkhof verstrekt. Net als de kleine gedenkkaartjes die u kunt beschrijven en aan de kaars bevestigen. Breng daarvoor a.u.b. uw eigen pen mee.

De lichtjesavond begint om 19.00 uur. Aan het begin wordt een openingswoord gesproken en er klinkt deze avond passende en troostvolle muziek over de begraafplaats.

Het verzoek van de organisatoren, Uitvaartvereniging Eert de Doden, Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente om waar mogelijk op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp is handig om het graf van uw dierbare te vinden.