SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Workshop Vertel eens over de (pre)puberteit

Workshop Vertel eens over de (pre)puberteit

In de Week van de Opvoeding 2021 organiseren Carins en M.O.S. de interactieve workshop 'Vertel eens over de (pre)puberteit + High Tea'. Een gratis activiteit voor kinderen uit groep 7/8 of de brugklas samen met hun opvoeder(s). Terwijl de kinderen onder begeleiding lekkere hapjes en drankjes gaan klaarmaken, bespreken de opvoeders en de pedagogen allerlei praktische info en opvoedtips. Wat is nou eigenlijk de (pre)puberteit en hoe herken je het (lichamelijk en in gedrag)? Hoe blijf je samen op een positieve manier in gesprek en wat verandert er in de opvoeding? Tijdens de High Tea gaan jullie samen op een creatieve manier in gesprek over de (pre)puberteit. Het belooft een leerzame en vooral gezellige middag te worden! De workshop met High Tea is op woensdag 6 oktober van 15.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum de Kouwe, De Vogelweide 5 in Drachten. Kijk voor meer informatie op www.carins.nl of geef je voor woensdag 29 september a.s. direct op via pedagogen@carins.nl.  

Thema Week van de Opvoeding

De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Dit jaar doen we dat aan de hand van het thema 'Vertel eens…', een uitnodiging om met elkaar in gesprek te gaan. 

Carins helpt jou op weg als het je zelf even niet lukt

De medewerkers van Carins voeren voor de gemeente Smallingerland de Jeugdwet uit en ondersteunen bij vragen over opvoeden en opgroeien. Uit ervaring weten we dat een zetje in de goede richting vaak voldoende is. Is er meer nodig dan maken we samen met jou en je kind een plan. Samen gaan we aan de slag en als het nodig is halen wij er hulp van andere organisaties bij. Meer informatie vind je op www.carins.nl.

Workshop Vertel eens over de (pre)puberteit  | Smelne FM