SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Drachten in Stijl

Drachten in Stijl

Dit weekend is het zover, Drachten in Stijl 2021. De zaterdag en zondag staan in het teken van de nieuwste trends op het gebied van wonen, eten en mode. Rode lopers worden weer uitgerold om de consument te ontvangen. De deelnemers organiseren zelf een activiteit op of rond de rode loper. Vanuit Ha&Ie is er straattheater en muziek geregeld voor beide dagen. 

Op zaterdag zal Drumschool Drachten optredens verzorgen. Cresendo speelt in de middag in de buurt van het Carillon en theatergroep Vet Cool komt met 2 agenten van de modepolitie. Op zondag verzorgt de Big Band een optreden in de podiumtent op het Raadhuisplein. Theatergroep Vet Cool komt met 2 shopping ladies en Acoustic Jukebox gaat door het centrum om op verzoek nummers te spelen.

Drachten in Stijl  | Smelne FM

De Hema maakt weer heerlijke Drachten in Stijl tompoucen, die de winkeliers kunnen aanbieden aan personeel of klanten.

Wie doen er mee?

Anak Anak kinderkleding, Backstage Kappers, Beintema Mannenmode, Blom Mode, Cecil, De Paladijn, De Steegh, Elinga Mode, Esprit, Goodz, Shoeby, HEMA, Het Drachtster Wijnhuis, Hemmes Schoenen, Dans Studio Drachten, Idenza, Lincherie, Livera, Paris2day, Schuurman Schoenen, Smit Optiek, Thuishaven, Up to Date, Van Haren, Ziengs, Kamsma Schoenen, La Moda, Toy Centrum Drachten, Pasveer