SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  De Piipegaeltsje Sjongers zingen op 16 oktober in Surhuisterveen

De Piipegaeltsje Sjongers zingen op 16 oktober in Surhuisterveen

De repetitieavonden zijn weer begonnen en wat is het fijn ook weer te mogen optreden. Op zaterdagmiddag 16 oktober zijn de Piipegaeltsje Sjongers uit Rottevalle te beluisteren in het centrum van Surhuisterveen. 

Wil je ook graag komen zingen bij de Piipegaeltsje Sjongers? Kom vrijblijvend langs op de woensdagavond, er wordt dan gerepeteerd vanaf 20.00 uur in het gebouw van de PKNkerk aan de Buorren in Rottevalle. Meer ruimte om te repeteren en meer ruimte voor extra zangers in het koor. De Piipegaeltsje Sjongers  zingen met veel enthousiasme hun shanty’s en zeemansliederen. Ze gaan regelmatig met elkaar op stap en zijn  te horen en zien op festivals, dorpsfeesten, jubilea, Sails, in verzorgingstehuizen en  bij watersportactiviteiten.

Naast de uitnodigingen om op te treden  in eigen omgeving en wijde omstreken, trekken ze door heel Nederland met af en toe een uitstapje naar het buitenland.

Het koor bestaat uit ongeveer 18 zangers en ze worden begeleidt door een drietal  trekharmonicamuzikanten. Er zijn inmiddels 3 Cd’s uitgebracht. 

De Piipegaeltsje Sjongers zingen op 16 oktober in Surhuisterveen  | Smelne FM