SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Ranomi Kromowidjojo naar Drachten voor clinic

Ranomi Kromowidjojo naar Drachten voor clinic

DRACHTEN - Afgelopen seizoen was de miniorengroep van DZ&PC geplaatst voor de Arena Club Meet in Den Haag. In voorbereiding voor de deelname werd er geld ingezameld voor Unicef.

Resultaat van deze inzameling was dat DZ&PC van alle clubs het hoogste bedrag had ingezameld. Daarmee wonnen ze een zwemclinic van topzwemster Ranomi Kromowidjojo.

Op zondag 29 september wordt deze prijs geïncasseerd. Topzwemster en meervoudig olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo komt op 29 september naar Drachten om een clinic te verzorgen voor de jongste leden van DZ&PC. Dit doet ze niet alleen in haar functie als topzwemster, maar voornamelijk in haar functie van ambassadeur van Unicef. Voor de zwemmers van DZ&PC is de komst van Ranomi natuurlijk een fantastische ervaring die geen van hen wil missen.

Vanuit het klantenbestand van sportbedrijf Drachten worden ook nog twee deelnemerskaarten voor de clinic verloot. Op deze manier wordt ook voor de niet DZ&PC-zwemmers een mogelijkheid gecreëerd deze unieke clinic bij te wonen.

Sportbedrijf Drachten stelt daarnaast (een deel van) het bad beschikbaar voor deze clinic en zorgt voor geluidsversterking om de clinic perfect te laten verlopen. DZ&PC is uiteraard ontzettend blij met deze steun! Toeschouwers voor de clinic zijn van harte welkom en kunnen zich vanaf 15:15 uur melden bij het clubhuis van DZ&PC. De clinic duurt van 15:30 uur tot ongeveer 17:00 uur.

Foto: gemaakt door Rinze Smit: Het DZ&PC miniorenteam bij de Nationale Arena Club Meet in Den Haag in april van 2019, samen met Ranomi Kromowidjojo.

Ranomi Kromowidjojo naar Drachten voor clinic | Smelne FM