SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  'SJOCH OM DY HINNE'

'SJOCH OM DY HINNE'

Twee weken geleden heeft Stichting Present Smallingerland de sponsoractie 'Sjoch om dy hinne' gelanceerd welke plaats vindt op zaterdag 25 september 2021 van 09.30 tot 13.00 uur. Inmiddels heeft al één team zich aangemeld voor de sponsorloop, maar de stichting is natuurlijk op zoek naar  nog meer teams die de strijd willen aangaan om de hoofdprijs: een ballonvaart! Wil je deze sportieve én liefdadige uitdaging aangaan?

Voor de actie is een route van 6 km door Smallingerland uitgezet. Startpunt is Van der Heide, waar in een feestelijk moment het bord van Present Smallingerland wordt onthuld. De route loopt langs haltes van maatschappelijke organisaties en onderweg is er muziek en lekkers.

'SJOCH OM DY HINNE' | Smelne FM

Zo kom je langs Centrum Talent van MOS, Neibertilla en Zuiderstee. De route eindigt bij ontmoetingscentrum Carré van Talant waar een broodje en een drankje genuttigd kan worden. Voor degenen in de rolstoel is een pendeldienst geregeld om van het eindpunt weer naar het startpunt te komen. Voor de teamleden die dit wensen, is het ook mogelijk gebruik te maken van de pendeldienst.

Wil je je graag inzetten voor een ander? Meld je dan aan voor deze actie door naar de aanmeldpagina te gaan. Het is de bedoeling dat er in teams wordt gelopen, dus maak zelf een team en geef je op door te klikken op 'Meld je aan als deelnemer'. Heb je nog geen team, meld je dan wel alvast aan en je wordt door de organisatie in een team geplaatst.