SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Start LEFF in september

Start LEFF in september

Drachten - In het najaar wordt er voor de zevende keer in Smallingerland gestart met LEFF!

LEFF is een leefstijlprogramma voor kinderen van 7 tot 13 jaar die boven een gezond gewicht zijn. Kind en ouder werken samen om op een leuke manier in 10 weken fitter en gezonder te worden en te blijven. LEFF staat voor Lifestyle, Energy, Fun & Friends. Het is geen dieet of afvalprogramma, maar een manier van leven. Het gaat erom dat je samen plezier hebt in een gezonder leven! 

Bij LEFF staat het gewicht niet centraal. LEFF is puur gericht op je lekkerder, fitter en gezonder voelen. Met LEFF ben je op een leuke manier bezig met een gezonde leefstijl. We doen dit samen met andere ouders en kinderen uit de buurt.  We gaan bijvoorbeeld op speurtocht door de supermarkt, koken samen tijdens het LEFF eetfeest en leren over gezond eten. Terwijl de kinderen leuke, actieve spellen doen, praten ouders over gezond opvoeden.

De bijeenkomsten zijn elke maandag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur in de Brede School de Wiken in Drachten. Dit 10 weken lang. In de vakanties zullen er geen bijeenkomsten zijn. Meedoen aan LEFF is gratis. 


Contactpersonen:

Ylse van Wieren: y.vanwieren@ggdfryslan.nl tel: 088-2299885 

Anneke Meijer: a.meijer@smallingerland.nl tel:06-21550116