SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Weer volop activiteiten in Bibliotheek Drachten

Weer volop activiteiten in Bibliotheek Drachten

img

Door corona en de zomervakantie heeft het activiteitenprogramma even stil gelegen, maar sinds september zijn er weer volop activiteiten in Bibliotheek Drachten. Alle activiteiten voldoen aan de richtlijnen van de RIVM, bijvoorbeeld door de kleinere groepen of doordat activiteiten zowel online als fysiek worden aangeboden.  Het gehele programma is te bekijken op www.bibliotheekdrachten.nl/agenda. 

Online aanbod
Omdat niet iedereen het prettig vindt om in deze periode fysiek deel te nemen aan activiteiten organiseert de bibliotheek ook online activiteiten. Zo is de workshop Maak kennis met de wereld van de 3D-pen zowel online als in het FabLab te volgen. Als je online meedoet kun je van te voren de 3D-pen en alle andere benodigdheden ophalen in de Bibliotheek. Ook de inspiratiesessie Wie of wat is Google? is zowel thuis als in de bibliotheek te volgen. 

Wekelijkse spreekuren
Ook de spreekuren in de bibliotheek zijn al een tijdje weer gestart. Zo kan iedereen met vragen over het invullen van een formulier, het begrijpen van een brief of het doen van belastingaangifte een afspraak maken voor het Formulierenspreekuur.
Mensen met vragen over hun smartphone, tablet of computer kunnen terecht bij het wekelijkse Digitale Speekuur. 

In verband met een beperkt aantal plaatsen is het bij alle activiteiten noodzakelijk om je van tevoren aan te melden. Dit kan online via www.bibliotheekdrachten.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.