SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

  /  Nieuws  /  Wêz Handich/DOW blijft ongeslagen

Wêz Handich/DOW blijft ongeslagen

ROTTEVALLE - Zondag stond voor Wêz Handich/DOW de derde wedstrijd van het veldseizoen op het programma. Tegenstander was ditmaal Kios uit Ruinerwold.

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd. Wêz Handich/DOW wist meteen een goede kans te creëren, maar liet het na te scoren. Kios benutte de eerste grote kans wel. 0-1. Kort daarna scoorde Kios weer. 0-2. Zoals zo vaak toonden de blauwhemden veerkracht en binnen een mum van tijd was de score weer gelijk getrokken. 2-2. Kios bleek niet onder de indruk en scoorde meteen weer. 2-3. In het restant van de eerste helft bleef het spelbeeld gelijk. Kios kwam steeds op voorsprong en Wêz Handich/DOW knokte zich steeds weer terug. De ruststand was daarom 9-10 in het voordeel van Kios.

Na de hervatting bleef het spelbeeld wederom gelijk. De ploeg uit Ruinerwold kwam weer op twee doelpunten voorsprong, 9-11 en de ploeg van coach Pieter Alberda kwam enkele minuten later weer op gelijk hoogte. Uiteindelijk resulteerde dit in een 18-18 stand met nog een minuut te spelen. In één van de laatste aanvallen van Kios kreeg de combinatie uit Rottefalle en Eastermar een strafworp tegen. 18-19. De wedstrijd leek verloren voor de blauwhemden, maar in de laatste aanval van de wedstrijd kreeg Wêz Handich/DOW nog een strafworp mee. De eindstand kon daarmee nog tot 19-19 gebracht worden.

Volgende week zondag ontvangt Wez Handich/DOW hekkensluiter Movado, aanvang 14.30 uur.