Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

Black&Blues

Black&Blues ,zo heet het programma van Wim Velderman op Smelne Fm. Het is te beluisteren op dinsdag van 19 tot 20 uur.

Zeventiger jaren deejay Wim ( BillsBar,E-8,Vara-drive-in en Festivalpresentator) heeft een enorme voorraad muziek in zijn hoofd zitten, die hij graag wil delen met luisteraars in de Hof en ver daarbuiten. Via zijn netwerk ontvangt hij de nieuwste albums meestal voordat ze in de winkel liggen. Vele artiesten vertellen ook graag over hun werk in zijn radioshows.

Black&Blues is een cross-over-programma. De muziek slingert je tussen diverse emoties heen en weer. Tel daar bij op dat er niet alleen gekozen wordt voor het nieuwste van het nieuwste, maar ook de archieven, waar juweeltjes toeven, opengaan en je bent verkocht ,wanneer je afstemt op dit programma van Smelne Fm. Wekelijks staat er een artiest in de spotlight en bespreekt Wim (ook recensent van Bluesmagzine.nl) een opvallende cd.

Black&Blues krijgt u wekelijks gratis thuisbezorgd zonder zendkosten via uw lokale omroep  via de ether, kabel, internet en op tuneIn voor mobiele app.

Interactie ?

@ WimVelderman op Twitter of Facebook.

Direct luisteren!

Waar je ook bent, je kunt overal luisteren naar de programma's van Smelne FM. Luister via de webplayer of kijk en luister via onze studiocam.

Gebruik je liever je eigen muziekprogramma? Kies dan hieronder je eigen speler.

Luisteren via de Windows Media Player Luisteren via Winamp Luisteren via iTunes Luisteren via Real Player Luisteren via Quicktime

» Lees verder

Volg ons .....

Je kunt Smelne FM ook volgen via Facebook en Twitter.
Tijdens de live uitzendingen kun je ook een whatsappje naar de studio sturen.

Whatsapp: 06-45541760


Volg Smelne FM op Facebook Volg Smelne FM op Twitter

Smelneschijf

En dit is hem, de nieuwe Smelne Schijf:

Outlaw in em - Waylon

 Je hoort hem deze week extra vaak op de radio in 'Het geluid van Smallingerland'.

» Lees verder

Smelne Tweets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste lokale nieuws ? Volg dan Smelne FM op Twitter!

» Lees verder

Nu op Smelne FM:

06:00-10:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl