Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

Dancevibes In The Mix!

DANCEVIBES IN THE MIX!

Van 21:00 tot 00:00 uur is het tijd voor Dancevibes. Dit is een gezellig programma, gepresenteerd door Jakob-Jan Hoekstra,  waarin de dancemuziek centraal staat. Je wordt op de hoogte gehouden van alle ins en outs rond de DJ’s en de nieuwste releases. Ook wordt er aandacht besteed aan de festivals en de (lokale) clubs. Tevens is er regelmatig een lokale DJ te gast in de studio van Smelne FM.  Tijdens de show wordt er een interview met de gast DJ gehouden en zal er een live set van de gast DJ te zien en te horen zijn.

Ben jij een DJ en wil jij een keer langs komen als gast DJ in de studio? Laat wat van je horen en neem contact met ons op. Dat kan via: 

Email: dancevibes@smelnefm.nl

of:

Facebook: facebook.com/dancevibesinthemix

DanceVibes op facebook

» Lees verder

Nu op Smelne FM:

06:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl