Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

Smelne FM Nieuws

 

 

 

 

2e Paasdag Paasviering live op Smelne FM

19 april 2019 - In een extra uitzending van KERKTIJD zendt Smelne FM maandag 22 april 2e Paasdag een Paasviering uit vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk "Eben-Haƫzer", aan de Houtlaan 27a in Drachten.

Voorganger zal zijn: Ds.B.J. Heusinkveld, predikant van de Gereformeerde Kerk te Daarle. Medewerking zal worden verleend door Vredewolds Christelijk Mannenkoor uit Marum o.l.v. Jan Veen.
Deze dienst begint om 9.30uur

Vanaf 9.00uur en na de kerkdienst tot 12.00uur kunt u luisteren en genieten van veel paasmuziek op Smelne FM! Lees verder »

Activiteitenagenda Smelne FM Religie

19 april 2019 - Lees verder »

Smelne FM live bij de Postcodekanjer!!!

06 januari 2018 - Elke dag postcodekanjer radio uit Eastermar op Smelne FM.

Het zit er op vanuit Eastermar. 4 dagen waren we gastheer van Postcodeloterij Radio. Live vanuit de Parel en gepresenteerd door Gaston Starreveld. Een lach, een traan en een dorp op de kop. Wij hopen dat de rust snel weer mag keren in het dorp.

Wij bedanken Gabriela, Leo en Peter van het productieteam voor de samenwerking. En natuurlijk alle mensen met prachtige verhalen uit Eastermar. TOP! Lees verder »

Direct luisteren!

Waar je ook bent, je kunt overal luisteren naar de programma's van Smelne FM. Luister via de webplayer of kijk en luister via onze studiocam.

Gebruik je liever je eigen muziekprogramma? Kies dan hieronder je eigen speler.

Luisteren via de Windows Media Player Luisteren via Winamp Luisteren via iTunes Luisteren via Real Player Luisteren via Quicktime

» Lees verder

Volg ons .....

Je kunt Smelne FM ook volgen via Facebook en Twitter.
Tijdens de live uitzendingen kun je ook een whatsappje naar de studio sturen.

Whatsapp: 06-45541760


Volg Smelne FM op Facebook Volg Smelne FM op Twitter

Smelne Tweets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste lokale nieuws ? Volg dan Smelne FM op Twitter!

» Lees verder

Nu op Smelne FM:

06:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl