Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

Zat.14 okt tussen 10-12 uur bij Centraal o.a. Docent van het jaar

Geplaatst: 10 oktober 2017

OVER KWALITEIT EN DE ODD FELLOWS

Je hebt klok-tijd en kwali-tijd. Wat ons in onze maatschappij in toenemende mate ontstolen wordt is kwaliteit en dat komt vooral doordat de digitale kloktijd steeds meer als meetlat voor kwaliteit wordt gebruikt. In zo goed als alle organisaties geldt steeds meer het adagium: ‘meten is weten’ en dat doen we dan vooral in euro's en minuten. Maar, kwantiteit zegt op zich niet zoveel over kwaliteit. Bij de Odd Fellows vinden we kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en daarom besteden we bij voorkeur meer tijd aan kwali-tijd  dan aan kwanti-tijd. http://www.oddfellows.nl voor veel meer info

 

 

Fysio De Kolken – uw fysiotherapeut in Drachten

Fysio De Kolken helpt u op graag op weg naar herstel. Onze specialisaties zijn: fysiotherapie, manuele therapie, medical tape en dry needling.

We zijn gevestigd aan de Kolken 88 in Drachten. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0512 – 358648.

Graag tot ziens aan de Kolken 88 in Drachten!

 

 

Conrad Berghoef mbo-docent van het jaar 2017

Conrad Berghoef van ROC Friese Poort heeft de landelijke verkiezing voor Leraar van het Jaar gewonnen. Dat maakte minister Jet Bussemaker vandaag bekend tijdens het Lerarencongres.

,,Een docent die zichzelf totaal in dienst stelt van zijn studenten”, aldus de jury. De docent Nederlands weet door de inzet van verschillende media zijn studenten bij de les te houden en te inspireren. Volgens de jury wil Conrad een blijvende indruk op zijn studenten achterlaten. ,,Zijn studenten geven aan dat hij soms streng is, maar altijd rechtvaardig. Als nieuwe ambassadeur wil Conrad opkomen voor de autonomie van de docent en de verbindende rol innemen in samenwerking met zijn collega’s. Hij is bovendien niet bang om op tenen van beleidsmakers te gaan staan om het mbo de positieve uitstraling te geven die het verdient.”

Op de vraag van minister Bussemaker wat Conrad geïnspireerd heeft om docent van het jaar te worden, geeft hij aan: ,,Doordat ik een jaar wat anders heb gedaan, kwam ik met zoveel plezier weer in het onderwijs. Toen keek ik om mij heen, zag de leerlingen en dacht: wat heb ik jullie gemist.”

 

 

HEEFT U EEN MOOI INITIATIEF OF PROJECT? MAAR NIET DE BESCHIKKING OVER VOLDOENDE FINANCIËLE MIDDELEN?

Het fonds is bij laatste uiterste wilsbeschikking opgericht door Jan Roelof Geertsma. Jan Roelof Geertsma woonde te Boornbergum en overleed op 13 maart 2016. De erflater heeft het overgrote deel van zijn kapitaal nagelaten aan de stichting. Voor het verlenen van financiële bijstand kan de stichting gebruik maken van de inkomsten en revenuen die de stichting verkrijgt door de van haar uitgaande activiteiten, beleggingen en de exploitatie van haar bezittingen.https://www.janroelofgeertsmafonds.frl

 

OPEN DAG SKISCHOOL DRACHTEN

15 OKTOBER @ 10:00 - 18:00= Gratis

Tijdens de open dag van Skischool Drachten kun je gratis kennismaken met skiën & rodelen. Loop even langs de bar voor meer informatie .

Altijd al eens op de latten willen staan? Dit is uw kans. Tijdens de open dag van Skischool Drachten kun je gratis kennismaken met skiën & rodelen. Loop even langs de bar voor meer informatie over de ski en snowboard lessen. Skischool Drachten informeert je graag over alle mogelijkheden omtrent skiën, snowboarden, feesten & partijen.

« Terug naar overzicht

Direct luisteren!

Waar je ook bent, je kunt overal luisteren naar de programma's van Smelne FM. Luister via de webplayer of kijk en luister via onze studiocam.

Gebruik je liever je eigen muziekprogramma? Kies dan hieronder je eigen speler.

Luisteren via de Windows Media Player Luisteren via Winamp Luisteren via iTunes Luisteren via Real Player Luisteren via Quicktime

» Lees verder

Volg ons .....

Je kunt Smelne FM ook volgen via Facebook en Twitter.
Tijdens de live uitzendingen kun je ook een whatsappje naar de studio sturen.

Whatsapp: 06-45541760


Volg Smelne FM op Facebook Volg Smelne FM op Twitter

Smelneschijf

En dit is hem, de nieuwe Smelne Schijf:

Outlaw in em - Waylon

 Je hoort hem deze week extra vaak op de radio in 'Het geluid van Smallingerland'.

» Lees verder

Smelne Tweets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste lokale nieuws ? Volg dan Smelne FM op Twitter!

» Lees verder

Nu op Smelne FM:

12:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl