Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

Verzoeknummers

Let op! Op dit moment is het niet mogelijk een verzoeknummer aan te vragen, omdat er nu een ander programma wordt uitgezonden. Kijk voor de eerstvolgende uitzending in de programmering. Je kunt wel alvast in onze collectie zoeken.

Smelne FM

Totaal aantal tracks: 4074

De spelregels bij het online aanvragen van nummers:

  • Het aanvragen van verzoeknummers kan per mail via: studio@smelnefm.nl
  • Persoonsgegevens en e-mailadressen die je opgeeft zullen niet aan derden worden verstrekt en alleen gebruikt worden voor promotionele acties van Smelne FM zelf.
  • Door je persoonsgegevens en e-mailadres op te geven ding je automatische mee naar eventuele prijzen, hieraan zijn geen kosten verbonden. Wil je hier niet aan meedoen vraag dan anoniem een verzoekje aan door geen persoonsgegevens in te vullen.

Direct luisteren!

Waar je ook bent, je kunt overal luisteren naar de programma's van Smelne FM. Luister via de webplayer of kijk en luister via onze studiocam.

 

» Lees verder

Volg ons .....

Je kunt Smelne FM ook volgen via Facebook en Twitter.
Tijdens de live uitzendingen kun je ook een whatsappje naar de studio sturen.

Whatsapp: 06-45541760


Volg Smelne FM op Facebook Volg Smelne FM op Twitter

Smelne Tweets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste lokale nieuws ? Volg dan Smelne FM op Twitter!

» Lees verder

Nu op Smelne FM:

06:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl