Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Donderdag:
Er is veel bewolking, later ook wat zon en het blijft droog. De matige wind waait uit een noordelijke richting en de temperatuur gaat omhoog naar 19 graden.

Vanavond/vannacht:
Er komen enkele opklaringen voor. De wind neemt later vanavond af tot zwak, kracht 2. De temperatuur zakt later vannacht naar 12 graden.

Vrijdag: 
In de loop van de ochtend en middag is er flink wat zon. De naar noordnoordoost draaiende wind wordt matig, kracht 3, en de temperatuur bereikt een waarde van 23 graden.  

Vooruitzichten:
Tijdens het weekeinde zijn er flinke perioden met zon en neerslag valt er niet. Maandag en dinsdag is er af en toe wat zon en komt het tot een bui.  Woensdag is er veel bewolking, soms wat zon en blijft het droog.   

 

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

23

30

25

22

20


Min. temp.

12

11

18

14

11


Kans op zon

70 %

90 %

80 %

60 %

40 %

       

Kans op neerslag

 0 %

0 %

0 %

40 %

30 % 

 

Windrichting

N-NNO

ZO Z-NW WZW-WNW N/NNW
Kracht (Beaufort)

2-3

2

3-4-3

3-4

4


Neerslag in millimeters 0/24 uur 0 0 0 1 0,2


 


 


 

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

06:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl