Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Maandag:
Het is wederom zonovergoten. De oostzuidoostenwind wordt matig, kracht 4, en later vanmiddag in open gebieden vrij krachtig, kracht 5. De temperatuur stijgt naar 23 tot 25 graden. 

Vanavond/vannacht:
Er komen flinke opklaringen voor. De wind blijft matig, kracht 4, en vanavond eerst nog vrij krachtig, kracht 5, doorwaaien Vannacht wordt het niet kouder dan 9 graden. 

Dinsdag: 
Enige sluierbewolking, maar er is ook veel zon. De oostzuidoostenwind, later oostenwind is matig, kracht 4, en in het open veld vrij krachtig, kracht 5. De temperatuur bereikt een waarde van 23 tot 25 graden. 

Vooruitzichten:
Woensdag zijn er zonnige perioden. Later op de dag valt er een enkele bui mogelijk met onweer. Donderdag is er zo nu en dan zon en blijft het droog. In de nacht naar vrijdag passeert een zone met regen. Vrijdag eerst bewolkt en mogelijk nog wat regen. Daarna laat de zon zich zien. Zaterdag is er bewolking, wat zon en in de middag valt er een enkele bui of wat regen. Zondag eerst bewolkt en wat regen. Daarna komt zo nu en dan de zon tevoorschijn en is er kans op een bui.  

          

 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

24

23

20

17

15


Min. temp.

9

10

10

9

8


Kans op zon

80 %

50 %

50 %

50 %

40 %

       

Kans op neerslag

0 %

80 %

80 %

80 %

80 % 

 

Windrichting

OZO-O

OZO-ZZO ZZO-Z ZZW-Z ZZW-ZW
Kracht (Beaufort)

4-5-4

4-2

4-5-3

3-5

5-6-5


Neerslag in millimeters 0/24 uur 0 4 4 4 4


 


 


 

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

06:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl