Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Maandagmiddag:
De zon komt even tevoorschijn, maar voor het overige is er veel bewolking waaruit later een enkele bui valt. De zwakke, later matige wind draait later naar het noordnoordoosten. De temperatuur wordt maximaal 20 graden. 

Vanavond/vannacht:
Er is veel bewolking, een enkele opklaring en er is kans op een bui. De wind is over het algemeen matig. Vannacht komt het minimum uit op 14 graden. 

Dinsdag: 
Er is veel bewolking, er valt een enkele bui, maar later is er ook wat ruimte voor de zon. De matige matige noordnoordwestenwind draait later in de middag naar het noordnoordoosten. De temperatuur stijgt naar 20 graden.

Vooruitzichten:
Woensdag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. Laat in de avond/nacht passeert een zone met wat regen. Donderdag zijn er zonnige momenten en is er kans op een bui. In de nacht naar vrijdag valt er wat regen. Vrijdag schijnt geregeld de zon en later op de dag is een bui(tje) mogelijk. Zaterdag is het bewolkt en valt er eerst wat regen. Later op de dag wordt het droog en laat de zon zich zien.

        

 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

20

23

22

22

22


Min. temp.

14

13

13

13

13


Kans op zon

20 %

60 %

50 %

50 %

40 %

       

Kans op neerslag

60 %

0 %

20 %

20 %

60 % 

 

Windrichting

NNW-NNO

NW-ZZW ZW WZW ZZW
Kracht (Beaufort)

3-4

2-3-2

2-3

4

3-4


Neerslag in millimeters 0/24 uur 3 1 1 1 3
Zonkracht (zonnig weer)  5,8 6,3  6,1 6,8 6,5   
Zonkracht (bewolkt weer) 2,9 3,1 3,1 3,4 3,3  

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

12:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl