Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Woensdagmiddag:
De zon komt wel even tevoorschijn, maar de bewolking houdt de overhand. De zuidwestenwind is matig en de temperatuur klimt op naar maximaal 11 graden. 

Vanavond/vannacht:
Veel bewolking, maar ook een enkele opklaring. De kans op een bui blijft bestaan. De wind blijft matig doorwaaien en de temperatuur daalt tot 5 graden.   

Donderdag: 
Er zijn wolkenvelden, later ook wat zon en in de ochtend is er kans op een bui(tje). De westzuidwestenwind, later westenwind is matig en de temperatuur stijgt naar 11 graden. 

Vooruitzichten:
Van vrijdag tot en met maandag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. In de nacht en ochtend is er wel kans op mist.

          

 

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

11

13

13

12

12


Min. temp.

5

4

4

0

2


Kans op zon

30 %

50 %

50 %

50 %

50 %

       

Kans op neerslag

20 %

0 %

0 %

0 %

0 % 

 

Windrichting

WZW-W

W-N ZZO Z-NNO ONO-NO
Kracht (Beaufort)

4-3

2

2

2

2


Neerslag in millimeters 0/24 uur 0,5 0 0 0 0


 


 


 

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

12:00-18:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl