Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Dinsdagmiddag:
Er waren zonnige perioden, maar later vond er een toename van de bewolking plaats. Het bleef droog. De oostnoordoostenwind was matig, kracht 4. De temperatuur werd 21 tot 24 graden. 

Vanavond/vannacht:
Vanuit het zuiden wordt vanavond de bewolking dikker en later vanavond volgt een beetje regen. Vannacht vallen er enkele buien mogelijk met onweer. De wind blijft matig doorwaaien en vannacht koelt het af tot 14 graden. 

Woensdag: 
De bewolking is in de meerderheid en met name in de middag en avond ontstaan enkele (onweers)buien mogelijk met hagel. De matige oostzuidoostenwind draait in de middag naar het zuidzuidwesten en neemt af tot zwak. De temperatuur klimt op naar 22 graden. 

Vooruitzichten:
Donderdag is er veel bewolking, soms even wat zon en later in de avond is een bui(tje) mogelijk. Vrijdag is er vrij veel bewolking en is er kans op een bui. Vrijdagavond volgt regen. Zaterdag is het regenachtig, maar later in de middag wordt het droog en breekt de zon nog even door. Later in de avond trekt weer een smalle regenzone over onze omgeving. Zondag is het wisselend bewolkt en valt er een enkele bui.

        

 

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

22

22

19

17

19


Min. temp.

14

14

14

13

14


Kans op zon

20 %

30 %

20 %

30 %

50 %

       

Kans op neerslag

80 %

20 %

80 %

80 %

60 % 

 

Windrichting

OZO-ZZW

ZW-WZW ZW-WZW NW-WNW W-NW
Kracht (Beaufort)

4-2

2-3

4-5-4

3-5

4-5-4


Neerslag in millimeters 0/24 uur 13 0,5 3 8 2
             
             

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

19:00-20:00 uur

Jazzidee

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl