Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Zondagmiddag:
Bewolkt en later vanmiddag kwam het tot (dichte) mist. De naar zuid draaiende wind nam later af tot zwak, kracht 2. De temperatuur ging omhoog naar 1 graad. 

Vanavond/vannacht:
Er is vrij veel bewolking. Er is kans op wat motregen en lokaal komt mist voor. De wind neemt vanavond overal af tot zwak en de temperatuur loopt verder op naar 4 graden.   

Maandag: 
Later in de middag kan een glimp van de zon voorkomen. Voor het overige is het bewolkt en in de ochtend valt er soms wat regen. Later in de middag komt het tot een bui. De wind wordt hooguit matig, kracht 3, en de temperatuur stijgt naar 5 graden.  

Vooruitzichten:
Dinsdag is er vrij veel bewolking en blijft het droog. Woensdag start met veel bewolking en wat regen. Daarna komt er ruimte voor de zon en in de avond is er kans op een bui. Donderdag heeft de bewolking de overhand en later in de middag/avond valt er een bui(tje). Vrijdag is het tamelijk bewolkt en met in de ochtend en later in de avond wat regen. Zaterdag begint met veel bewolking en in de ochtend valt er nog wat (mot)regen. Daarna komt er wat ruimte voor de zon.

          

 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

5

8

7

7

9


Min. temp.

1

1

4

4

5


Kans op zon

20 %

40 %

20 %

10 %

30 %

       

Kans op neerslag

0 %

80 %

50 %

50 %

70 % 

 

Windrichting

Z-ZZO

Z Z Z WZW
Kracht (Beaufort)

2-4

4

3

3-4

2-4


Neerslag in millimeters 0/24 uur 0 1 1 4 1


 


 


 

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

00:00-06:00 uur

Non-stop muziek

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl