Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Donderdag:
De bewolking wordt dikker en dikker en later vanochtend volgt er wat regen. Aan het begin van de middag passeert een zone met een enkele bui. Daarna komt er ruimte voor wat zon. De zuidenwind is vrij krachtig, kracht 5, en in het open veld toenemend krachtig, kracht 6. Later in de middag ruimt de wind naar het zuidwesten en neemt geleidelijk gas terug naar matig, kracht 4. De temperatuur stijgt naar circa 12 graden, maar later vanmiddag wordt het enkele graden frisser.

Vanavond/vannacht:
Er komen opklaringen voor en later vanavond is er kans op een buitje. Vannacht neemt de bewolking toe en later valt er een beetje regen. De matige wind neemt later vannacht af tot zwak. De temperatuur daalt tot 6 graden.  

Vrijdag: 
Later in de middag laat de zon zich nog zien. Voor het overige is er veel bewolking waaruit wat regen en later een enkele bui valt. De wind wordt hooguit matig, kracht 3, en de temperatuur reikt tot 8 graden.

Vooruitzichten:
Zaterdag en zondag schijnt af en toe de zon. Tevens vallen er enkele buien mogelijk met hagel en onweer. Maandagochtend neemt de bewolking toe en later op de dag volgt regen. Dinsdag valt er eveneens af en toe regen.

         

 

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

8

8

8

7

7


Min. temp.

6

1

3

4

5


Kans op zon

20 %

40 %

50 %

10 %

10 %

       

Kans op neerslag

90 %

80 %

80 %

80 %

80 % 

 

Windrichting

ZZW-WZW

ZZW-W WZW-W W-Z ZZW-WNW
Kracht (Beaufort)

2-3-2

2-3

3-4

3-4

4-5-4


Neerslag in millimeters 0/24 uur 3 2 5 11 4
Zonkracht (zonnig weer)  0,6 0,5 0,5 0,5 0,5   
Relatieve vochtigheid om  12 u (%) 90 80 90 90 85  

           

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

06:00-10:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl