Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

WEERSVERWACHTING SMALLINGERLAND EN OMSTREKEN

Smelne Weerbericht - Smallingerland - Smelne FM

Donderdag:
Bewolking, maar zo nu en dan laat ook de zon zich zien. Plaatselijk valt er een bui(tje). In de namiddag wordt de bewolking dikker. De wind is matig, kracht 4, en draait naar het westzuidwesten. De temperatuur bereikt een waarde van 11 graden.

Vanavond/vannacht:
Het is bewolkt en er valt enige regen. In de nanacht dient zich een enkele opklaring aan. De wind neemt vanavond af tot matig, kracht 3, en vannacht tot zwak. De temperatuur daalt tot 5 graden. 

Vrijdag: 
Geregeld schijnt de zon en met name in de ochtend komt het tot een bui(tje). De noordwestenwind wordt matig, kracht 4, en de temperatuur gaat omhoog naar 12 graden. 

Vooruitzichten:
Zaterdag zijn er zonnige perioden en is er een kleine kans op een buitje. Zondag, maandag en dinsdag zijn er flinke perioden met zon en blijft het droog.

        

 

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

       

 

Max. temp. (met tuineffect)

12

12

16

16

13


Min. temp.

5

4

2

5

6


Kans op zon

50 %

40 %

60 %

60 %

50 %

       

Kans op neerslag

50 %

20 %

0 %

0 %

0 % 

 

Windrichting

NW

WNW ZO OZO NO
Kracht (Beaufort)

2-4

2-3-2

4-5

5

2-4


Neerslag in millimeters 0/24 uur 1 0,1 0 0 0
             
             

Weerbericht op de radio

Het weerbericht is niet alleen te lezen op internet maar ook te beluisteren op de radio. Weerman Jelle Booi verzorgt iedere zaterdag tweemaal een uitgebreid weekend weerbericht op Smelne FM. Hierin hoor je het weer voor het weekend en voor de komende week.

Het weekend weerbericht van Jelle Booi elke
zaterdag rond half 12 (in Smelne Centraal).

Nu op Smelne FM:

12:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl