SMALLINGERLAND 106.5 FM

Smelne Alternative

Smelne Alternative wordt gemaakt en gepresenteerd door Jeroen Fiks en Wim de Vries en is elke woensdagavond te beluisteren van 20:00 tot 23:00 uur. 

20:00-21:00 Rock 'Till you drop

Tussen 20:00 en 21:00 uur hoor je de beste progressieve rock. Verwacht een keur aan progressieve stijlen, van de jaren 60 tot heden, van Genesis tot Frank Zappa, van Van der Graaf Generator tot Steven Wilson en alles daar tussen in. Het laatste gedeelte van het uur is er vooral aandacht voor de progressieve metal, met artiesten als Dream Theater en Soen. 

Smelne Alternative | Smelne FM

21:00-22:00 The Metal Meltdown

Van Immortal naar Judas Priest en terug. Alles is mogelijk, zolang het maar binnen de grenzen van de metal (en hardrock) past. Één ding is zeker, je hoort het gegarandeerd het allerbeste wat de diverse metalgenres te bieden hebben.

Daarnaast hoor je in dit uur ook de ‘Zwaar aanbevolen’. Dit is een wekelijkse tip van de metalwebsite Zware Metalen.


22:00-23:00 Het Dode Uur

De woensdagavond eindigt grimmig, goor en keihard. Duistere death metal, sombere doom en opgefokte thrash denderen door je speakers. Van de agressieve tonen van Kreator schakelen we in een ruk door naar de demonische death metal van Morbid Angel, om even later tot rust te komen met de tonen van een doomy cultband als Winter. Er zijn slechts twee eisen, het moet extreem zijn en de vocalen moeten rauw bulderen. Extremer wordt het niet!

Check ook de facebookpagina facebook.com/smelnealternative en ook zijn we op instagram (www.instragram.com/smelnealternative).

Smelne Alternative | Smelne FM
 
Button