SMALLINGERLAND 106.5 FM
TIJN | Smelne FM

tiJn 'Op Reis'

"Elke zondagmiddag is het fijn,
op SmelneFM bij tiJn,
en jij mag erbij zijn!"

tiJn staat voor 'troost in JEZUS naam'.
Elke 1e dag van de week, zondagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur!
tiJn 'Op Reis', een gevarieerd programma met veel eigentijdse Christelijke muziek en Hebreeuwse Worship. Zo ook elke week het Laatste Nieuws vanuit het Midden Oosten van Behold Israel met Amir Tsarfati. www.beholdisrael.org
Op Reis naar het Beloofde Land, het Nieuwe Jeruzalem. Op Reis met de Thora en de Bijbel, met thema's rondom de 7 Feesten van God, Shabbat en alle andere Feesten die in de Bijbel staan geschreven. Op Reis met Aan Boord gasten die spreken rondom thema's. Thema's over o.a. richting Israël, het Joodse volk, de Thora en zo veel meer! Aan Boord komen ook spelletjes naar voren wat je zoal onderweg met elkaar kunt spelen om spelenderwijs en met elkaar op ontdekkingstocht te gaan naar de werkelijkheid.
Duik dieper, ga op onderzoek, behoud het goede en vermijd elke vorm van het kwaad, zo sprak de Heere zie 1 Tessalonicenzen 5:21 en ga Op Reis naar Huis.
Zoals God tot mij sprak 'Kom naar Huis Mijn kind, de tijd die dringt & ga Op Reis! Ik ben en Ik zal er zijn'

Ik ga Op Reis en ik neem mee, 'n ieder die mee wil!
Ga je mee, Op Reis?
Op Reis naar het Beloofde Land?
Op Reis naar Huis, waar de Vader op ons staat te wachten.

"Uw volk is mijn volk en uw God mijn God." Ruth 1:16

~Zoals de Heere het wil~
Shalom! שָׁלוֹם

TIJN | Smelne FM

Zondagmiddag 29 mei 2022, SmelneFM
tiJn "Op Reis" 15.00 - 16.00 uur
met Harriëtte Geertsma
ether 106.5FM, kabel 96.1MHZ, www.smelnefm.nl
Iets gemist? Geen probleem, www.smelnefm.nl/iets-gemist
Zondagmiddag aan boord bij tiJn 'Op Reis' predikant Jacob Folkerts. Een interview over YOGA, is dat oké voor christenen?
Zo ook weer de promotie over het boek 'Lichtinslag' van Jennifer Guetta. Aan de hand van dit boek zal het je nog duidelijker worden, waarom we weg moeten blijven bij ELKE vorm van het kwaad en ELKE vorm van afgoderij.
Het is niet alleen 1 Thessalonicenzen 5:21-22 dat je waarschuwt om elke vorm van kwaad te vermijden. God en Yeshua waarschuwt ons door de gehele Thora en de Bijbel heen. Blijf ook weg bij elke vorm van afgoderij, het is duivels en satan is juist er blij mee als je in elke vorm van afgoderij/ het kwaad erin mee gaat. Zelf ben ik als kind van God al een paar keren in het leven aangevallen geweest door demonen, omdat ik dacht 'het valt misschien wel mee' en zelfs dat de Heilige Geest mij zo enorm waarschuwde met rinkelbellen, ging ik nog, omdat mijn ongelovige vriendin ging. Voor mij gaf dit enorme grote gevolgen. Zondagmiddag vertel ik je wat er met mij was gebeurt, hoe gevaarlijk het is als je niet weg blijft van elke vorm van het kwaad. Vroeg of laat word je aangevallen, denk er echt niet te licht over en wees kritisch, niet angstig, wel kritisch!
YOGA is dat dan oké voor christenen?
Zelf zeg ik met zekerheid, nee, in JEZUS naam blijf er weg!
"U bent gewaarschuwd, vrienden. Wees daarom op uw hoede. Laat u niet meeslepen door de verkeerde ideeën van mensen die van geen wet willen weten, maar blijf standvastig. 2 Petrus 3:17"
~Zoals de Heere het wil ~
Be Blessed & Shalom!

TIJN | Smelne FM
 
Button