SMALLINGERLAND 106.5 FM
TIJN | Smelne FM

tiJn 'Op Reis'

"Elke zondagmiddag is het fijn,
op SmelneFM bij tiJn,
en jij mag erbij zijn!"

tiJn staat voor 'troost in JEZUS naam'.
Elke 1e dag van de week, zondagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur!
tiJn 'Op Reis', een gevarieerd programma met veel eigentijdse Christelijke muziek en Hebreeuwse Worship. Zo ook elke week het Laatste Nieuws vanuit het Midden Oosten van Behold Israel met Amir Tsarfati. www.beholdisrael.org
Op Reis naar het Beloofde Land, het Nieuwe Jeruzalem. Op Reis met de Thora en de Bijbel, met thema's rondom de 7 Feesten van God, Shabbat en alle andere Feesten die in de Bijbel staan geschreven. Op Reis met Aan Boord gasten die spreken rondom thema's. Thema's over o.a. richting Israël, het Joodse volk, de Thora en zo veel meer! Aan Boord komen ook spelletjes naar voren wat je zoal onderweg met elkaar kunt spelen om spelenderwijs en met elkaar op ontdekkingstocht te gaan naar de werkelijkheid.
Duik dieper, ga op onderzoek, behoud het goede en vermijd elke vorm van het kwaad, zo sprak de Heere zie 1 Tessalonicenzen 5:21 en ga Op Reis naar Huis.
Zoals God tot mij sprak 'Kom naar Huis Mijn kind, de tijd die dringt & ga Op Reis! Ik ben en Ik zal er zijn'

Ik ga Op Reis en ik neem mee, 'n ieder die mee wil!
Ga je mee, Op Reis?
Op Reis naar het Beloofde Land?
Op Reis naar Huis, waar de Vader op ons staat te wachten.

"Uw volk is mijn volk en uw God mijn God." Ruth 1:16

~Zoals de Heere het wil~
Shalom! שָׁלוֹם

TIJN | Smelne FM
tiJn "Op Reis" (tiJn - troost in JEZUS naam)
op SmelneFM elke zondagmiddag 15.00 - 16.00 uur
25 september 2022
ether 106.5FM, www.smelnefm.nl
Iets gemist? Geen probleem, www.smelnefm.nl/iets-gemist

Na de lange droge zomer is Yom Teruah, Rosh Hashanah het Trompettenfeest in het Engels vertaald 'Feast of the Trumpets' het eerste festival dat gevierd wordt in het najaar seizoen. Het is het begin van het civiele nieuw jaar, echter is dit niet de reden van de viering in de Bijbelse context. Wat betekent dit feest dan wel in de Bijbelse context, voor ons?

"Het Bazuinen Feest, een dief in de nacht, en de Bruid", een artikel geschreven door: Jennifer Guetta en met Jennifer gaan we Op Reis, op ontdekkingstocht naar de diepe betekenis(sen) van dit bijzondere en wonderlijke Feest van God.
Ga je mee en volg Hem, volg Yeshua op Zijn hielen (Ekev)!
Mocht je meer willen weten over Ekev, Yeshua volgen op Zijn hielen? Luister dan de dienst terug op www.smelnefm.nl/iets-gemist met Gerard Wijtsma voorganger van de Messiaanse gemeente te Drachten Mayaan Yeshua, klik vervolgens op 'Kerkdienst' van 11 september 2022.

Het boek LICHTINSLAG, is het bloedstollende, waargebeurde verhaal van een Bijbels archeologe die ontdekt hoe reëel de geestelijke wereld is – en hoe gevaarlijk. Op zoek naar de waarheid achter de Bijbel geeft wetenschapper Jennifer Guetta leiding aan opgravingen in Israël.
De laatste hoofdstukken gaan allemaal over de feesten en ook over Yom Teruah.
www.awestruckbyglory.com

~Zoals de Heere het wil!~
SHABBAT SHALOM! 🕯🕯
Shanah Tovah! Chag Sameach!


TIJN | Smelne FM

 
Button