SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ
TIJN | Smelne FM

TIJN

De naam "tiJn", staat voor "troost in Jezus naam" en is het programma van Harriëtte Geertsma. 

Harriëtte draait veel muziek van eigentijdse gospel, pop, rock, hard rock, opwekkings en worship muziek van christelijke artiesten.

Naast muziek is er ook tijd voor interessante interviews, gedichten, de weektekst, leuke tips voor films, muziek, literatuur of wandelroutes en het item "een plaat met een verhaal", waarbij jij mag vertellen wat deze plaat voor jouw zo speciaal maakt. Kortom; een christelijk bemoedigingsprogramma voor iedereen. Ook als je gewoon lekker wil relaxen met eigentijdse christelijk muziek!

Elke zondagmiddag Live van 15.00 - 16.00 uur

TIJN | Smelne FM

Zondagmiddag 24 oktober 2021, SmelneFM
tiJn "Op Reis" 15.00 - 16.00 uur
ether 106.5FM, kabel 96.1MHZ, www.smelnefm.nl
Iets gemist? Geen probleem, www.smelnefm.nl/iets-gemist
Aan Boord: collega's
Thema: spelen en plezier

De dagen worden sneller donker, de herfst waar de bladeren langzaam afvallen van de bomen en als voedsel dienen voor de aarde, een schuilplaats voor dieren en een plezier geven aan kinderen.
De dagen worden kouder en natter in Nederland, binnen maken we het wat knusser met meerdere kaarsen aan en we richting Chanoeka gaan. Voor velen is het ook de tijd naar sinterklaas en kerst. De spelletjes bij ons worden zeker nog regelmatig gepakt om gezellig met elkaar als gezin te spelen. Helaas hebben wij (nog) niet het spel met een Dreidel. Over de Dreidel ga ik het tzt met iemand over spreken. In deze uitzending gaat het dus over 'plezier maken en spelen met elkaar'. Ik heb mijn lieve collega's uitgenodigd van de christelijke programma's op SmelneFM, want alleen een spel spelen is vet saai. Je kent vast het spel 'ik ga Op Reis en ik neem mee...' (geen aardse dingen) wat ook evt. kan "ik ga Op Reis naar het Nieuwe Jeruzalem en ik hoop te ontmoeten..."

Speel je met ons mee?!
Via de whatsapp is dat mogelijk: 06 - 4554 1760

"Elke zondagmiddag is het fijn
op SmelneFM bij tiJn,
jij mag erbij zijn!"

TIJN | Smelne FM
Advertentie Home | Smelne FM

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus leo ante, consectetur sit amet vulputate vel, dapibus sit amet lectus.

Luister live radio kijk live in de studio Kijk live ons tv kanaal WhatsApp de studio! Tijdens de live uitzending
Volg on via Facebook, Instagram en Twitter