SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ
TIJN | Smelne FM

TIJN

De naam "tiJn", staat voor "troost in Jezus naam" en is het programma van Harriëtte Geertsma. 

Harriëtte draait veel muziek van eigentijdse gospel, pop, rock, hard rock, opwekkings en worship muziek van christelijke artiesten.

Naast muziek is er ook tijd voor interessante interviews, gedichten, de weektekst, leuke tips voor films, muziek, literatuur of wandelroutes en het item "een plaat met een verhaal", waarbij jij mag vertellen wat deze plaat voor jouw zo speciaal maakt. Kortom; een christelijk bemoedigingsprogramma voor iedereen. Ook als je gewoon lekker wil relaxen met eigentijdse christelijk muziek!

Elke zondagmiddag Live van 15.00 - 16.00 uur

TIJN | Smelne FM
TIJN | Smelne FM

Zondagmiddag 20 juni 2021, 15.00 - 16.00 uur
tiJn - troost in JEZUS naam op SmelneFM
ether 106.5FM, kabel 96.1MHZ, www.smelnefm.nl
Presentatie/ samenstelling/ techniek: Harriëtte Geertsma
Woordverkondiging: Theo Tolsma


Promoveren... kende jij dat woord al? Nee, ik ook niet en heb ik het dan ook opgezocht. Tenslotte alles onderzoeken wat er wordt verteld en geschreven. Promoveren betekent; Promoveren is het behalen van een doctorsgraad. De term promoveren wordt gebruikt voor zowel de promotieplechtigheid als voor het traject ernaar toe.
Wat was jouw mooiste herinnering waarin jij hebt gepromoveerd? of misschien heb je die net behaald!
Heeft Jezus gepromoveerd? Wat denk jij? Zo ja, wat was dat volgens jou. Na de woordverkondiging hoor je het lied wanneer Jezus iets geweldigs had behaald met bloed, zweet, tranen en enorm veel pijn, Jezus is ervoor aan het kruis gegaan, alleen en verlaten.


"Elke zondag is het fijn,
op SmelneFM bij tiJn!"
met eigentijds christelijke muziek & de Weektekst!


Be Blessed!