Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

Contact

Smelne FM
De Singel 4
9203 XX Drachten

Telefoon: 0512 543993
E-mail: smelne@smelnefm.nl
Whatsapp: 06 455 417 60
Kamer van Koophandel: 01115017

Je kunt ons ook volgen via:
Volg Smelne FM op Facebook Volg Smelne FM op Twitter


Grotere kaart weergeven

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om contact met ons op te nemen !

Neem de zes karakters in de afbeelding hieronder over.


Nieuw woord

Vacatures

Smelne FM is altijd zoek naar nieuwe medewerkers. Wij zoeken mensen die als vrijwilliger willen meehelpen om Smelne FM verder uit te bouwen in de meest brede zin van het woord.

Zo zoeken wij altijd Presentatoren en (sport)verslaggevers maar ook redactionele medewerkers en technici. Neem vrijblijvend contact op via het e-mailadres vacature@smelnefm.nl.

Regio Omroep de Wâlden

Smelne FM is een lokale zender voor en door mensen uit Regio "de Wâlden". We maken programma's op radio, internet en treffen voorbereidingen om kabelkrant en TV uitzendingen te gaan maken. Wij richten ons op de gemeenten Smallingerland, Opsterland en Heerenveen. Zodoende bedienen wij rond de 140.000 inwoners.

» Lees verder

Organisatie

Smelne FM wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week in de lucht gehouden door uitsluitend vrijwilligers. Aan het hoofd van de organisatie staat het stichtingsbestuur van Smelne FM.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: Daniël Dijkstra
Penningmeester: Aldert Bergstra
Secretaris: Michel Schaap
Lid: Jakob-Jan Hoekstra

Smelne FM is op zoek naar een nieuw actief bestuurslid. Heb jij tijd en zin om de lokale omroep van Smallingerland te komen versterken ? Reageer dan snel!

Nu op Smelne FM:

06:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl