Smallingerland 106.5 FM

Kabel 96.1 Mhz

Lokale omroep Smelne FM zoekt een nieuw actief bestuurslid

Geplaatst: 15 februari 2014

Smelne FM is op zoek naar een nieuw bestuurslid die actief bij wil dragen aan het verder uitbouwen van de lokale omroep.

Smelne FM is al ruim 7 jaar de lokale omroep voor de gemeente Smallingerland. De omroep maakt radiouitzendingen en werkt uitsluitend met vrijwilligers. In het bestuur van de omroep is onlangs een vacature ontstaan. Op dit moment zijn wij daarom actief opzoek naar iemand die het bestuur van de omroep wil komen versterken.

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen schroom dan niet en neem contact op met Henk Smit via henk@smelnefm.nl of via het contactformulier op de website.

« Terug naar overzicht

Direct luisteren!

Waar je ook bent, je kunt overal luisteren naar de programma's van Smelne FM. Luister via de webplayer of kijk en luister via onze studiocam.

 

» Lees verder

Volg ons .....

Je kunt Smelne FM ook volgen via Facebook en Twitter.
Tijdens de live uitzendingen kun je ook een whatsappje naar de studio sturen.

Whatsapp: 06-45541760


Volg Smelne FM op Facebook Volg Smelne FM op Twitter

Smelne Tweets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste lokale nieuws ? Volg dan Smelne FM op Twitter!

» Lees verder

Nu op Smelne FM:

06:00-19:00 uur

Het geluid van Smallingerland

Op dit moment is er geen playlist beschikbaar.


Smelne FM op je Iphone

Smelne Sport

Wij willen bij Smelne FM graag een nieuwsredactie opzetten om lokaal / regionaal nieuws te vergaren en te verwerken tot berichten voor de radio, internet en in de nabije toekomst tekst tv en tv.

Denk je dat jij geschikt bent om hier een bijdrage aan te leveren? Foto's maken, teksten schrijven, presenteren, techniek bedienen, elk talent kan vooruit bij je eigen streekomroep, Smelne FM.

Voorts zijn wij op zoek naar mensen die een programma met klassieke muziek willen opzetten. Aanmeldingen naar smelne@smelnefm.nl