SMALLINGERLAND 106.5 FM

Adverteren

Radioreclame werkt! 


Heeft u wel eens gedacht aan reclame maken voor uw vereniging, bedrijf en/of organisatie? Natuurlijk heeft u dat! Maar radioreclame wordt meestal even vergeten en dat is jammer! 

Een van de beste redenen waarom radioreclame zo goed werkt is omdat de consument de gehele dag door bereikbaar is op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan. Bovendien is een radioluisteraar geen "zapper". Ook tijdens een reclameblok blijft men op de zender afgestemd en is de kans dat uw reclameboodschap aankomt gewoon bijzonder groot. 

Geen idee hoe? Dat is niet erg want radioreclame kunt u met een gerust hart aan Smelne FM overlaten. In de regio’s Smallingerland, Opsterland en Heerenveen kan uw boodschap door ons via de radio verspreid worden én dankzij het internet ook nog ver daarbuiten! Een reclamespot is snel te realiseren en kan bijvoorbeeld de volgende dag al “on-air” zijn. Hierdoor kunt u perfect inspelen op actuele promotieactiviteiten. 

Tarieven:

Starterspakket

4 weken 5 spots per dag, 140 spots € 300,-

Dit is inclusief productiekosten voor een basisspot ( <30 seconden, alleen tekst, met huisstem, copywriting). Langere duur, meer stemmen, muziek, Buma/Stemra, effecten etc. tegen meerprijs.

Verlenging

U kunt verlengen voor € 1,40 per spot of een nieuw pakket afsluiten.

Kortingen

Bij een afname van grotere aantallen kunnen wij korting geven   

  • 500 reclame spots 10% korting
  • 1000 reclame spots 15% korting
  • 2500 reclame spots 20% korting

Heeft u al een reclame spot (<30 seconden, zonder voor- naloop, geen tag on) en wilt u die graag laten uitzenden? Geen probleem! Hiervoor geldt hetzelfde tarief als voor verlenging (€1,40 per spot).

Uitzending van de spot is rond het nieuws op ieder uur, verspreid over de dagprogrammering van 9.00 tot 21.00 uur. Voor specifieke programmering op primetime of rond populaire programma's wordt een toeslag op de spotprijs berekend.

Smelne FM hanteert branche-exclusiviteit per reclameblok. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Smelne FM u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

reclame@smelnefm.nl 

Rechtstreeks bellen met of mailen naar Daniël Dijkstra is ook mogelijk via: 

06 19 638 189 of daniel@smelnefm.nl

Loading...
 
Button