SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

Adverteren

Radioreclame werkt! 


Heeft u wel eens gedacht aan reclame maken voor uw vereniging, bedrijf en/of organisatie? Natuurlijk heeft u dat! Maar radioreclame word meestal even vergeten en dat is jammer! 

Een van de beste redenen waarom radioreclame zo goed werkt is omdat de consument de gehele dag door bereikbaar is op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan. Bovendien is een radio luisteraar geen "zapper". Ook tijdens een reclameblok blijft men op de zender afgestemd en is de kans dat uw reclameboodschap aankomt gewoon bijzonder groot. 

Geen idee hoe? Dat is niet erg want radioreclame kan u met een gerust hart aan Smelne FM over laten. In de regio’s Smallingerland, Opsterland en Heerenveen kan uw boodschap door ons via de radio verspreid worden én dankzij het internet ook nog ver daar buiten! Een reclame spot is snel te realiseren en kan bijvoorbeeld de volgende dag al “on-air” zijn. Hierdoor kunt u perfect inspelen op actuele promotieactiviteiten. 

Heeft u al een reclame spot (maximaal 30 seconden) en wilt u die graag laten uitzenden? Geen probleem! 

Uw reclamespot is 4 weken lang 4 keer per dag te horen op Smelne FM voor € 250,- (excl. BTW). Uiteraard is qua periode en/of herhalingsfrequentie veel meer mogelijk dan dat en kunnen we ook maatwerk leveren dat perfect aansluit bij uw reclamecampagne.

Nog niet in het bezit van een reclame spot? Ook geen probleem! 

Vanaf € 125,- (excl. BTW) kunnen onze producers samen met u een professionele reclamespot samenstellen die is ingesproken door een van onze huis-stemmen. Maar naast onze huis-stemmen zijn natuurlijk ook A-stemmen mogelijk.  Voor A-stemmen gelden wel andere tarieven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Smelne FM u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: 

reclame@smelnefm.nl 

Rechtstreeks bellen met of mailen naar Daniël Dijkstra is ook mogelijk via: 

06 19 638 189 of daniel@smelnefm.nl