SMALLINGERLAND 106.5 FM KABEL 96.1 MHZ

Adverteren

Reclame werkt! 

Hebt u er ooit bij stilgestaan om reclame te maken voor uw vereniging, bedrijf en/of organisatie? Natuurlijk hebt u dat. Maar reclame via het medium radio? Daar hebt u waarschijnlijk nog niet bij stil gestaan. Of misschien ook wel, maar dan met het idee dat zoiets te duur is, of dat u niet weet hoe. 

Smelne FM helpt u hierbij. Samen met onze producer stellen we met u een professionele reclamespot samen waarmee u niet alleen Smallingerlanders kunt bereiken, maar ook luisteraars uit Friesland en - dank zij internet - ver daarbuiten. 

Reclamespots zijn snel te maken en kunnen de volgende dag al “on air” zijn. Zo kunt u perfect inspelen op actuele promotieactiviteiten. 

Voor slechts € 250,- (excl. BTW) heeft u al een kant en klare professionele reclamespot. Deze worden vervolgens gedurende vier weken vier keer per dag door Smelne FM uitgezonden. Natuurlijk zijn ook andere uitzendfrequenties en andere tarieven mogelijk. 


Reclame: overal en altijd.

Via de radio is de consument de gehele dag door bereikbaar. Op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan. Bovendien is een radioluisteraar geen zapper. Ook tijdens een reclameblok blijft men op de zender afgestemd. De kans dat uw radioboodschap aankomt is dus bijzonder groot. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw vereniging, bedrijf en/of organisatie, neem dan - geheel vrijblijvend - contact op met Smelne FM. Dat kan via reclame@smelnefm.nl.

Rechtsreeks bellen met of mailen naar Daniël Dijkstra is ook mogelijk via 06 – 19 63 81 89 of daniel@smelnefm.nl.