SMALLINGERLAND 106.5 FM

Concert door houtblazers-docenten en master-studenten van het Prins Claus Conservatorium in Beetsterzwaag

Op zaterdagmiddag 20 november 2021 begint om 15:00 uur het concert in de Ontmoetingskerk in Beetsterzwaag door houtblazers van het Prins Claus Conservatorium. De hoofdvakdocenten op de foto Femke IJlstra (saxofoon), Céleste Zewald (klarinet) en Fie Schouten (basklarinet/moderne klarinet) presenteren samen met master-studenten een afwisselend programma. Deze professionele musici, die doceren en studeren aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hun Master of Music, spelen in ensembles klassieke kamermuziek.

Concert door houtblazers-docenten en master-studenten van het Prins Claus Conservatorium in Beetsterzwaag | Smelne FM

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving. In de opleiding hoort het geven van concerten, waar wij hen graag de gelegenheid voor geven in dit sfeervolle historische kerkje in bossen van Olterterp gelegen.

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee, in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, met dank aan vrijwilligers, donateurs, partners, subsidiegevers. Reserveren aanbevolen! Toegang alleen met een geldige corona-toegangsbewijs, de officiële QR-code. Meer informatie: www.cultbee.nl 

 
Button